Αυλαία για το «Καλύτερα δε γίνεται»: Η «συγγνώμη» της Ναταλίας Γερμανού στο τέλος της εκπομπής της

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και σιγά σιγά όλες οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία. Έτσι έγινε σήμερα και με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Για το φινάλε της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού επέλεξε, να καθίσει στο πάτωμα με τους συνεργάτες της και από εκεί να αποχαιρετήσει το κοινό.

 «Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον αρχισυντάκτη της καρδιάς μου, τον Βασίλη Δρυμούση βεβαίως και τον σκηνοθέτη μου, Κώστα Γρηγοράκη και ας μην είναι αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ αλλά είναι ο Γιάννης Μαράκης που τον αντικαθιστά έστω για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τον μουσικό μας επιμελητή, Ηλία Μακρίδη για όλες τις υπέροχες μουσικές, όλους τους παραγωγούς μας που είναι σπουδαίοι και είναι πάντα δίπλα μας, όλους τους τεχνικούς που δουλεύουν για την εκπομπή αυτή, όλη την καταπλικτική ομάδα των δημοσιογράφων , εσάς γιατί είστε τα στολίδια μου και είμαι ευλογημένη που σας έχω και σας το λέω αλήθεια. Είμαι η πιο τυχερή παρουσιάστρια του κόσμου» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε με μια συγγνώμη προς τους τηλεθεατές.

«Το τελευταίο και πιο μεγάλο ευχαριστώ πάει σε εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που για μια ακόμα χρονιά μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Συγνώμη για όλες τις φορές που άθελα μας σας απογοητεύσαμε και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

«Να έχετε υγεία και να περάσετε ένα υπέροχο, υπέροχο καλοκαίρι. Έχετε όλη μας την αγάπη και την απέραντη ευγνωμοσύνη μας» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού στο τελευταίο «Καλύτερα δε γίνεται» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς

Read More

And More