Αυτά είναι τα μοντέλα που ήταν στο πάρτυ του Aβέρωφ!

Η Εύα και η Shelby οπως δηλώνουν ειναι μοντέλα και ήταν και οι δυο καλεσμένες στο πάρτυ που διοργάνωσαν στο θωρηκτό Αβέρωφ ο Λεό Πατίτσα και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Όπως οι ίδιες λένε, θεώρησαν ότι πήγαιναν σε γαμήλια δεξίωση. Η Εύα περιγράφει πως πέρασαν τη βραδιά στο πλοίο.

“Εγώ συνόδευσα ένα ζευγάρι φίλων μου στο πάρτυ στο πλοίο”, αναφέρει η Εύα και προσθέτει ότι ένας φίλος της είπε πως θα πάει με την κοπέλα του στο πάρτυ και της πρότεινε να πάει μαζί. Η ίδια πίστευε πως θα πάει σε μια γαμήλια δεξίωση: “Οι φίλοι μου, μου εξήγησαν ότι παντρεύτηκαν και κάνουν ένα πάρτυ στο Αβέρωφ”, αποκαλύπτει η νεαρή κοπέλα για το Λεό και την Μαριέττα.

Ακόμη, υποστηρίζει πως στο πάρτυ βρέθηκαν επιχειρηματίες και σχεδιαστές μόδας και έκαναν πολλές σημαντικές γνωριμίες. “Υπήρχαν σχεδιαστές μόδας και πολλά μοντέλα. Συνηθίζουν να καλούν μοντέλα σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως είχε γίνει σε ένα πάρτυ στο Ακρωτήρι”, λέει χαρακτηριστικά.

“Εμείς ήμασταν μια παρέα από έξι κορίτσια που γνωριζόμαστε και βγαίνουμε μαζί. Αλλά εκεί υπήρχαν πολλά μοντέλα, όπως η Μπέιλις, που είχαν έρθει από πρακτορεία”, αναφέρει η Εύα.

Παράλληλα, λέει πως εκείνη τη βραδιά γνώρισαν και τον Τζαμαϊκανό που εμφανίζεται στις φωτογραφίες, του οποίου δεν θυμάται, όμως, το όνομα.

Αλλά και η Shelby επιβεβαιώνει ότι υπήρχαν πολλά μοντέλα στη δεξίωση και τα περισσότερα είχαν προσκληθεί από ανθρώπους που έκαναν δημόσιες σχέσεις. “Υπήρχαν πολλά μοντέλα. Τις κάλεσε ο Φίλιππος που κάνει δημόσιες σχέσεις”, λέει το νεαρό μοντέλο.

Όσον αφορά τη μουσική που είχαν το βράδυ της εκδήλωσης, η Εύα λέει: “Ήταν πολύ ωραίο πάρτυ. Είχαν ωραία διακόσμηση, φαγητό, ποτό και μουσική. Έπαιξαν ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, σαν αυτά που ακούμε στους γάμους”.

Από τη μεριά της, και η Shelby ενθουσιάστηκε πολύ με την εκδήλωση. “Ήταν πολύ ωραία, χορέψαμε και φάγαμε πολύ. Είχε ωραία μουσική ελληνική και ξένη. Χορέψαμε R&B και reggae”, σημειώνει.

Τέλος, οι κοπέλες απαντούν και στα δημοσιεύματα που λένε ότι μετά το πάρτυ έφυγαν μαζί με κάποιους επιχειρηματίες. “Δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο”, λέει η Εύα και αναφέρει ότι: “Εξαρτάται από την κάθε κοπέλα αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο”.

Δείτε το video από τη συνέντευξη των δυο μοντέλων στο “Αξίζει να το δεις”:

Read More

And More