Αυτά είναι τα παιδιά των Ελλήνων celebrities που δίνουν ρεσιτάλ στο Tik Tok – Βίντεο

Μπορεί στην κορυφή των social media, εδώ και χρόνια να πρωταγωνιστεί το Instagram, το τελευταίο διάστημα όμως, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν γυρίσει την προσοχή τους στο Tik Tok.

Οι περισσότεροι έκαναν την αρχή στην καραντίνα, όταν λόγω του κορονοϊού και του εγκλεισμού  παράμειναν για αρκετά ώρες στο σπίτι και προσπαθώντας να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά, ακολουθούσαν στις τάσεις των social media.

Κάποιοι μάλιστα, έμαθαν για την εν λόγω εφαρμογή από τα παιδιά τους, καθώς, τα περισσότερα βίντεο έχουν μια πιο νεανική πινελιά, ωστόσο, μικροί και μεγάλοι φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ.

Τι ανεβάζουν τα παιδιά των Ελλήνων celebrities στο Tik Tok;

Αναστασία Ρουβά

Η μεγαλύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Tik Tok και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της, θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της.

Η 14χρονη Αναστασία τραγουδά και οι followers της την αποθεώνουν σε κάθε της ανάρτηση. 

 

@user837292792739282 #fy #foryoupage #fyp ♬ original sound – chloe &lt3

@user837292792739282

hey mona lisa

♬ flashing lights – EX7STENCE™

@user837292792739282

 

♬ original sound – 

Χριστιάνα Μπέτα

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στο Tik Tok είναι και η Χριστίανα Μπέτα, κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου. Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια,  όσο και η κόρη της διαθέτουν τον δικό του λογαριασμό στο Tik Tok, όπου δημοσιεύουν αρκετά συχνά κοινά βίντεο αλλά και χιουμοριστικά σκερτσάκια. 

 

@kris_betta_

 

♬ original sound – georgie | makeup enthusiast

@kris_betta_

 

♬ original sound – 

@kris_betta_

 

♬ Kiss Is Better with You (Remix) – Isintah

Παολίνα

Η Πάολα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η κόρη της όμως, φαίνεται να διασκεδάζει πολύ με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Η Παολίνα σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει χιουμοριστικά βίντεο στο Tik Tok, με πρωταγωνίστρια πολλές φορές την μητέρα της.

@paolina_zoglo

 

♬ original sound – 090

@paolina_zoglo

BONUS: η “Τζένη Φερλόπεζ” και φυσικα του ΝΙΝΟ το “αν θεος γινομουν για λιγο, θαλασσα πολλα δεν σου κρυβω”

♬ πρωτότυπος ήχος – LeStefano

Ισμήνη Αϊβάζη

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν επιλέξει να κρατούν την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλουν να απασχολούν με άλλα θέματα, πέρα από τα επαγγελματικά τους.

Οι αναρτήσεις των δύο γονιών είναι ελάχιστες, ωστόσο, η Ισμήνη Αϊβάζη έχει δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό στο Tik Tok και όπως, φαίνεται η 14χρονη λατρεύει τον χορό, αφού στις περισσότερες αναρτήσεις της, την βλέπουμε να χορεύει και μόνη της αλλά και με τους διάσημους γονείς της.

@akltithes favvv #foryou #withdad #fypシ ♬ Blicky – Fresh X Reckless

@akltithes nmzw marese #foryou ♬ is there someone else – ✿

@akltithes mom#fyp #fypシ #foryoupage ♬ if ur reading this follow me – multi✰

Γαία Μερκούρη

Η Γαία Μερκούρη έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ στενή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok, οι οποίοι την παρακολουθούν φανατικά, καθώς μοιράζεται μαζί τους πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της.

Στιγμές με φίλους, στιγμές από ταξίδια, tips ομορφιάς είναι λίγα από τα βίντεο που θα δεις στον λογαριασμό που διαθέτει η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη στο Tik Tok.

@gaiamercurii @Malvina @Magia Lemona for u #workout #gymtok #gymgirl #workoutsforwomen #viral #for_you_page ♬ original sound – Em

@gaiamercurii

 

♬ i love agenius – agenius

@gaiamercurii

favorite time of the year

♬ original sound – LILHUNCHO

Read More

And More