Αυτές είναι οι υποψήφιες Playmate 2010!

Αυτές είναι οι υποψήφιες Playmate 2010! | tlife.gr

Οι υποψήφιες για τον διαγωνισμό Playmate 2010 είνα δώδεκα και είναι όλες τους υπέροχες, ποια πιστεύεις ότι θα κατακτήσει την πρώτη θέση;

Το TL!fe παρευρεύθηκε στο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Club Messiah στην Γλυφάδα. Τα κορίτσια είναι πάρα πολύ όμορφα και λαμπερά. Είναι πάρα πολύ αγχωμένα καθώς πλησιάζει η ημέρα του διαγωνισμού. Πάμε να τις γνωρίσουμε;

Είναι η Νατάσα Λυμπερίδου και θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει την βραδιά, αφού είναι το νούμερο 1.

Είναι η Ειρήνη Κεβεζέ και έχει το νούμερο 2. Η Ειρήνη όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να χορεύει να χαμογελάει και να ποζάρει με νάζι στο φωτογραφικό φακό που την απαθανάτιζε. Φαινεται πως τελικά δεν έχουν όλα τα κορίτσια άγχος για την μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού.

Το όνομα της είναι Αρετή Σπανού και έχει το νούμερο 3.

Είναι η Κάτια Δέδε και έχει το νουμερο 4. Ηταν η απαστράπτουσα της βραδιάς με ένα εξαιρετικό φόρεμα με παγιέτες και swarovski. Είπε στο TL!fe πως όσο πλησιάζει η τελική βραδιά τόσο πιο πολύ αγχώνεται.

Είναι η Μαρίνα Παπά και θα είναι το νούμερο 5. Της αρέσει πάρα πολύ ο χορός και σχολίασε ότι περιμένει πως και πως τη μεγάλη βραδιά.

Είναι η Ήρα Μελλή και έχει τον αριθμό 6. Πόζαρε άνετη στο φακό του TL!fe και δήλωσε πως είναι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Είναι η Αλεξάνδρα Ιωανοπούλου και έχει τον αριθμό 7. Με ένα φόρεμα σε καλοκαιρινούς τόνους χαμογελάει και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό.

Είναι η Νικολέτα Ρωμανού και έχει τον αριθμό 8.

Η Ανδρομάχη Ξένου θα εμφανιστεί με τον αριθμό 9.

Η Ανδρεανή Τσάφου θα κάνει την εμφάνιση της στον διαγωνισμό με τον αριθμό 10.

Είναι η Βερόνικα Βασιλείου και έχει τον αριθμό 11.

Και τέλος η βραδιά θα κλείσει με την Αμάντα Λαγαδιανού με τον αριθμό 12. Όλα τα κορίτσια θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε στις 19 Μαΐου στο Star, με οικοδέσποινα την Χριστίνα Λαμπίρη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κική Τσολακίδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Πέτρος Χόντος για το TLIFE

READ more