Αυτή είναι η αγαπημένη εκπομπή που επανακάμπτει τηλεοπτικά, μέσα από το Star!

Ήταν μία εκπομπή που ήρθε στους δέκτες μας πριν πολλά, πολλά χρόνια, έχοντας πατήσει τρελό… γκάζι! Ήταν μία εκπομπή που παρά την κομματάκι ιδιαίτερη και πιο… εξειδικευμένη εικόνα της, κατάφερε να ενθουσιάσει και τους άνδρες και τις γυναίκες, διαψεύδοντας περίτρανα με την επιτυχία της, όλους όσους έλεγαν, πως ήταν μία εκπομπή καθαρά για το… ισχυρό φύλλο και πως το γεγονός αυτό, ίσως και να ήταν η κύρια αιτία που θα της ήταν στο τέλος δύσκολο να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Ο λόγος για το πολυαγαπημένο “Traction” το οποίο γνωρίσαμε την δεκαετία του 2000 μέσα από το Mega και στην συνέχεια ο τηλεοπτικός του δρόμος το έβγαλε για κάποιες σεζόν στο ΣΚΑΙ.

Τώρα; Τώρα έφτασε η ώρα το “Traction” να μας… κορνάρει από καινούργιες τηλεοπτικές γειτονιές. Το “Traction” επανακάμψει τηλεοπτικά μέσα από την τηλεόραση του Star, έχοντας φυσικά πάντα στο τιμόνιν του τον Κωστή Στεφανή.

Ιδού και το δελτίο Τύπου του καναλιού με όλες τις λεπτομέρειες γι ΄αυτό το τηλεοπτικό comeback!

“…H εκπομπή Traction, με «αγωνιστικό πλήρωμα» τους Κώστα και Μάνο Στεφανή, συνεχίζει την τηλεοπτική της παρουσία για 19η χρονιά έρχεται στο Star!

Η μοναδική εκπομπή με θέματα, που αφορούν το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, την τεχνολογία σας θέλει συνοδηγούς!
Σε κάθε εκπομπή ο Κώστας Στεφανής “πατάει γκάζι” και φιλοξενεί ξεχωριστούς καλεσμένους σε δυνατά test drive με χιουμοριστικά απρόοπτα, που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Παράλληλα ο Μάνος Στεφανής συμμετέχει σε πολλές και ενδιαφέρουσες αποστολές στο εξωτερικό και όχι μόνο, οδηγώντας με διαφορετικό τρόπο ξεχωριστά μοντέλα από το μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.
Πρακτικές συμβουλές και διαπαιδαγώγηση για καλύτερη οδική συμπεριφορά, πάντα με μια διαφορετική προσέγγιση.
Traction, η πρωτοποριακή εκπομπή για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και όχι μόνο, με ανανεωμένο περιεχόμενο στη συχνότητα του Star!
Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς…”

Read More

And More