Αυτή είναι η επιτροπή που… κλειδώνει για το “My style rocks”!

Στον… αστερισμό της καρύδας θα παραμείνει κι αυτή τη σεζόν ο ΣΚΑΙ και μάλιστα; Θα υποκληθεί κι ακόμα πιο φανατικά στα ριάλιτι, – παντώς τύπου και ύφους -, μιας και τώρα που “βρήκανε παππά, είπανε να θάψουνε πέντε-έξι”, όπως λέει και η παροιμία.

Βλέπεις λατρεμένη πέρσι με το “Survivor” αποδείχθηκε περίτρανα πως τα ριάλιτι είναι η “κότα που γεννά χρυσά αυγά” τηλεθέασης και φέτος όλο το κανάλι θα χορεύει στο ρυθμό τους.

Ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα είναι και το “My style rocks”, που έρχεται για να μας ανοίξει την πόρτα της μόδας, μαζί φυσικά και με την πόρτα της ίντριγκας, του παρασκηνίου, της έντασης, της αγωνίας… Με άλλα λόγια; Κι αυτό το ριάλιτι θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα ριάλιτι που… σέβονται τον εαυτό τους και όχι κι απαραίτητα και τον τηλεθεατή.

Και ενώ στη παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος έχει αποφασιστεί πως θα δούμε την Ευαγγελία Αραβανή, αυτό που ακόμα δεν έχει κλείσει, είναι τα όλα τα πρόσωπα που θα καθήσουν στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα ,όμως, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, είναι μόνο ζήτημα ημερών, για να μην σου πω ωρών (μέσα στο Σαββατοκύριακο η ακριβής σύνθεση της επιτροπής πιθανότατα θα έχει αποφασιστεί) το πότε θα κλειδώσουν όλα τα ονόματα.

Για την ώρα τα πρόσωπα που έχουν ήδη “κλειδώσει” είναι ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και η style expert Αλεξάνδρα Κατσαίτη, ενώ οι επικρατέστεροι για την τρίτη καρέκλα είναι η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, το μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος.

Read More

And More