Αυτή είναι η γυναίκα και το παιδί που οδήγησαν στο διαζύγιο τον Schwarzenegger!

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής του σχέσης, «καρπός» της οποίας είναι ένα δεκάχρονο παιδί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Λος Άντζελες Τάιμς ο κινηματογραφικός αστέρας και η σύζυγός του Μαρία Σρίβερ αποφάσισαν να χωρίσουν όταν εκείνη έμαθε ότι ο Άρνολντ έχει αποκτήσει παιδί με μία γυναίκα που εργαζόταν στο σπίτι τους.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από το προσωπικό της προφίλ στο Myspace. Πρόκειται για την 50χρονη σήμερα Mildred Baena. Σε κάποιες φωτογραφίες είναι και με το παιδί της. Η αλήθεια είναι ότι τη σύζυγο του Arlond, την προτιμάμε αλλά περί ορέξεως…

Πληροφορίες θέλουν τον 10χρονο να επισκέπτεται ακόμη την οικία του Σβαρτζενέγκερ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια το διαζύγιό του στις 9 Μαϊου, έπειτα από 25 χρόνια έγγαμα βίου στα οποία απεκτησε τέσσερα παιδιά.
Το 2003 ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ εξελέγη κυβερνήτης της Καλιφόρνιας με την πολιτική παράταξη των Ρεπουμπλικανών, και στη συνέχεια επανεξελέγη το 2006.
Αυστριακής καταγωγής απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα το 1984. Παντρεύτηκε το 1986 με την δημοσιογράφο Μαρία Σράιβερ, η οποία είναι ανυψιά του John F. Kennedy, και έχουν τέσσερα παιδιά, δύο κορίτσια και δύο αγόρια.
Το 1997 ο ηθοποιός υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς.
Είναι υπέρμαχος της σωστής διατροφής και της άθλησης και παρά τα 64 του χρόνια δείχνει πολύ νεότερος.
Στα περιοδικά που σχετίζονται με το bodybuilding, το όνομα του κατέχει τιμητική θέση. Το περιοδικό Γκίνες, μάλιστα, τον ονομάζει ως τον άνθρωπο με το πιο τέλεια αναπτυγμένο σώμα στην ιστορία του κόσμου.

Read More

And More