Αυτή είναι η Πολωνέζα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Μ. Ζουγανέλη

Αυτή είναι η Πολωνέζα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Μ. Ζουγανέλη | tlife.gr

H 28χρονη Πολωνέζα(αριστερά μελαχρινή) εργάστηκε ως χορεύτρια στο Space club της Μυκόνου την περίοδο 2004-2007.

Το 2007 γνώρισε τον επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη και σταμάτησε από το διάσημο club του νησιού των ανέμων. Ξεκίνησε στο club την περίοδο που εργάζοταν σε ξενοδοχείο του νησιού ως λαντζέρισσα .

Ο ιδιωτικός αστυνομικός Σωκράτης Στρατής έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό στενού φίλου του θανόντα που διαμένει μόνιμα στην Γερμανία. Γνώριζε τα στοιχεία και είχε πληροφορίες για τις κινήσεις της φερόμενης ως δράστριας της στιγνής δολοφονίας του επιχειρηματία και ερευνά τώρα άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε αμέσως μετά το άγριο φονικό. Ένας λιμενικός είδε την “εντυπωσιακή” χορεύτρια να παίρνει το πλοίο της γραμμής το απόγευμα της δολοφονίας. Οι κάμερες στο σπίτι, σε ένα ακόμη γειτονικό αλλά και στο λιμάνι της Ραφήνας “έλεγαν” το ίδιο.

Οι δράστες έκαναν το λάθος να φύγουν οδικώς. Τους “έπιασαν” και άλλες κάμερες, στο δρόμο και στα σύνορα. Η αστυνομία είχε τη διαδρομή τους, ήταν πίσω αρκετές ώρες γνώριζε όμως ότι είχαν πάρει κατεύθυνση για την Πολωνία.

Δεν “τσίμπησαν” ούτε στο τηλεφώνημα που έκανε η 28χρονη κοπέλα στο θύμα με κινητό Πολωνία για να φανεί ότι ήταν στο εξωτερικό. Ήξεραν τα πάντα οι αστυνομικοί και έδωσαν όλα τα στοιχεία στις Πολωνικές αρχές.

READ more