Αυτή είναι η βίλα της οικογένειας Τζόνσον στο Πήλιο -Πως κατάφερε να παρακάμψει τις απαγορεύσεις ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού

Χτισμένη μέσα σε έναν ελαιώνα στο Χόρτο του Πηλίου είναι η Βίλα Ειρήνη, ιδιοκτησίας του Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού ο οποίος βρήκε τρόπο να φτάσει στην Ελλάδα μέσω…. Βουλγαρίας παρακάμπτοντας τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό.

Το ταξίδι, που διαφήμισε και ο ίδιος ο Τζόνσον μέσω Instagram από την αναχώρηση μέχρι και την άφιξή του στην Ελλάδα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Βρετανία όπου πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται διαπιστώνοντας ότι οι νόμοι δεν είναι ίδιοι για όλους.

Λατρεία για την Ελλάδα από την δεκαετία του ’50
«Κάθε φορά που τελείωναν οι διακοπές των δύο εβδομάδων και επιστρέφαμε στη Βρετανία, δίναμε όρκο ότι μια μέρα θα αγοράζαμε ένα τέτοιο μέρος για εμάς», έγραψε κάποτε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

Αρχικά νοίκιαζαν ένα σπίτι στην Μηλίνα στο Πήλιο το οποίο νοίκιασαν για τις διακοπές. Λίγα χρόνια αργότερα μέσω ενός φίλου του επίσης Βρετανού έμαθε ότι υπήρχε ένα μεγάλο οικόπεδο 4 στρεμμάτων στο Χόρτο του Πηλίου όπου μπορούσε να χτίσει.

Έτσι, το αγόρασε και έχτισε μια βίλα παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής με 4 υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και μια πισίνα σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλία.

Μάλιστα στην συνέχεια πήρε και σήμα του ΕΟΤ και έφτιαξε και site για να διαφημίζει την τοποθεσία της με θέα στον Παγασητικό.

Αυτή λοιπόν την βίλα την οποία νοικιάζει σε όσους διαθέτουν φουσκωτό πορτοφόλι, ο Στάνλεϊ Τζόνσον ήρθε να τσεκάρει για να δει τι χρειάζεται τώρα που άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας για τους τουρίστες, αλλά όχι τους Βρετανούς. Αυτό όμως είναι μια μικρή λεπτομέρεια.

Ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης και στην συνέχεια μετέβη στην βίλα Ειρήνη στο Πήλιο.

Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον καυχιόταν για το ταξίδι του ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο την ώρα που έφτανε στην Αθήνα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

Read More

And More