Αυτή ήταν η πιο ηχηρή απουσία από την 61η τελετή απονομής των βραβείων Grammy!

Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, η 61η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Staples Center του Λος Άντζελες, με παρουσιάστρια την Alicia Keys.  Όλη η ελίτ της μουσικής βιομηχανίας έδωσε το “παρών” στη βραδιά, ωστόσο, υπήρχε μια απουσία που ήταν κάτι παραπάνω από ηχηρή.

Η Ariana Grande δεν παρευρέθηκε στη λαμπερή διοργάνωση, παρόλο που κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία “Best Pop Vocal Album”. Τι συνέβη όμως και πήρε αυτή την απόφαση; Σύμφωνα με το Variety, η τραγουδίστρια είχε διαφωνία με τους παραγωγούς της τελετής για το ποια τραγούδια επρόκειτο να ερμηνεύσει live στη σκηνή.

Τι συνέβη όμως και πήρε αυτή την απόφαση; Τα πράγματα είναι απλά: η Ariana ήθελε το νέο της τραγούδι, “7 Rings“, να υπάρχει στο medley που θα παρουσίαζε live το βράδυ της Κυριακής, όμως οι παραγωγοί αρνήθηκαν και έτσι η… μικροσκοπική τραγουδίστρια ακύρωσε την εμφάνιση της.

Σύμφωνα με τον παραγωγό των Grammy, Ken Ehrlich, και όλα όσα είπε στα media,  η Ariana Grande ήταν εκείνη που καθυστέρησε να ετοιμάσει κάτι για τη βραδιά των βραβείων, αν και είχαν προηγηθεί συζητήσεις τον προηγούμενο μήνα.

Η 25χρονη pop star, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει τις δηλώσεις άμεσα μέσω Twitter, γράφοντας: «Έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό, αλλά τώρα λες ψέματα για μένα. Μπορώ να οργανώσω μία μουσική εμφάνιση μέσα σε μία βραδιά και το ξέρεις πολύ καλά, Ken. Ήταν η δημιουργικότητά μου και η καλλιτεχνική μου έκφραση που καταπιέστηκε από σένα και τότε αποφάσισα να μη συμμετάσχω. Ελπίζω το show να είναι ακριβώς όπως το θέλεις και ακόμη παραπάνω… Πρότεινα 3 διαφορετικά τραγούδια. Το θέμα είναι η συνεργασία, το να αισθάνεσαι ότι σε στηρίζουν. Το θέμα είναι η τέχνη και η ειλικρίνεια, όχι οι πολιτικές, όχι το να κάνεις χάρες ή να παίζεις παιχνίδια και συγγνώμη που αυτό δε σημαίνει μουσική για μένα».

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, η Ariana Grande δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το φόρεμα που θα φορούσε στα βραβεία Grammy αν δεν είχε έρθει σε ρήξη με τους παραγωγούς.

Read More

And More