Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019!

Η Κέλι Κλάρκσον (Kelly Clarkson) επιστρέφει ως παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, που θα φιλοξενηθεί στο MGM Grand Garden Arena στο Las Vegas την 1η Μαϊου. Είναι η δεύτερη χρονιά που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου θα είναι οικοδέσποινα της τρίωρης τελετής απονομής.

«Διασκέδασα τόσο πολύ που παρουσίασα τα μουσικά βραβεία Billboard πέρσι και επιστρέφω για ακόμη περισσότερα» ανέφερε η Kelly Clarkson σε δήλωσή της.

«Ανυπομονώ να γιορτάσω με όλους τους συναρπαστικούς καλλιτέχνες σε μια ακόμη αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική», τόνισε.

Η Kelly Clarkson έχει βραβευθεί τρεις φορές με Grammy, 11 single της έχουν φθάσει στο top 10 singles και τρία έχουν γίνει No 1 από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, το 2002. Και τα 8 άλμπουμ της έχουν φτάσει στο Top 3 στις ΗΠΑ. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «The Meaning of Life» κυκλοφόρησε το 2017 και έφθασε στο νούμερο 2.

Η τραγουδίστρια είναι προς τον παρόν στην περιοδεία «The Meaning of Life Tour» και είναι επίσης κριτής στο μουσικό τηλεπαιχνίδι The Voice.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More