Αυτή την εβδομάδα κρίνεται η τύχη Mega Star και Traction !

Αυτή την εβδομάδα κρίνεται η τύχη Mega Star και Traction ! | tlife.gr

Αναμφισβήτητα η φετινή χρονιά θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για την ελληνική τηλεόραση …Ισως η φετινή χρονιά να είναι η δυσκολότερη χρονιά για την ιδιωτική κυρίως τηλεόραση ,απο την στιγμή που μας έκλεισε πριν απο είκοσι χρόνια πονηρά το μάτι και μπήκε στα σπίτια μας !

Η κρίση έχει φέρει …κρίση και στον μαγικό γυάλινο κόσμο μας ,με αποτέλεσμα μία λέξη μόνο αυτή την εποχή να ακούγεται στα άνωθεν διαζώματα των καναλιών … ΟΙ-ΚΟ-ΝΟ-ΜΙΑ ! Ολοι οι διευθυντές προγράμματος ανεξαιρέτως ,προσπαθούν να στήσουν το νέο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα για του χρόνου, έχοντας στα χέρια τους έναν οικονομικό προυπολογισμό, δραματικά μειωμένο !

Αποτέλεσμα; Εχουν αρχίσει οι …εκπτώσεις παντού ! Και σε πρόσωπα και σε συμβόλαια και σε εκπομπές …Ναι, ναι και σε εκπομπές ! Εκτός απο τα χρυσά συμβόλαια των tv-stars τα οποία αποτελούν ήδη παρελθόν βαρύς πέλεκυς πέφτει και σε όλες εκείνες τις εκπομπές που μέχρι τώρα υπήρχαν στο τηλεοπτικό προσκήνιο, δεν κόστιζαν πολλά, αλλά δεν έφερναν και σχεδόν τίποτα στα κανάλια.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αποφαιστεί τελικά οριστικώς και αμετακλήτως , για το αν τόσο το «Mega Star» του Mega, όσο και το «Traction» ,θα συνεχίζουν να βρίσκονται στους δέκτες μας και του χρόνου. Βλέπετε, πρόκειται για δύο προγράμματα που όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να μην στοίχιζαν και τα … δάνεια της Αγγλίας στο Μεγάλο Κανάλι, απο την άλλη ,όμως, ποτέ δεν κατάφεραν να σημειώσοουν μία επιτυχημένη πορεία .

Αποτέλεσμα; Η διοίκηση σκέφτεται, μήπως ήρθε η ώρα για το μεγάλο …ξεσκαρτάρισμα !

READ more