Αυτό δεν το περιμέναμε! Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι των Kardashians μετά από 14 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε, αργά το βράδυ της Τρίτης, η είδηση ότι το “Keeping Up with the Kardashians” ρίχνει αυλαία!

Η Kris Jenner, η αποκαλούμενη momager των Kardashians και των Jenners, στην οποία οφείλεται ένα από τα εμπορικότερα ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι αυτό ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Όπως εξήγησε, μεταξύ άλλων, η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

«Με βαριά καρδιά πήραμε την απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετίσουμε το Keeping up with the Kardashians. Mετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και άλλες παραγωγές, είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια, στα καλά και στα άσχημα, στην ευτυχία, τα δάκρυα, τις σχέσεις και τα παιδιά.

Θα κρατάμε ως φυλαχτό τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η Kris Jenner που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον παραγωγό και συνέταιρό τους, Ryan Seacrest ενώ όπως ανακοίνωσε, η τελευταία σεζόν του ριάλιτι θα παιχτεί στις αρχές του 2021.

Σας αγαπάμε!»

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More