Αυτό είναι το γλυκό φινάλε του “Ταμάμ”!

Μετά από τρεις απόλυτα επιτυχημένες σεζόν, το «Ταμάμ», η σειρά που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, όσο καμία άλλη, ρίχνει αυλαία την επόμενη Παρασκευή στις 11.00 το βράδυ.
Η οικογένεια Οζτούρκ-Χρηστίδου που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, κλείνει με ένα πολύ γλυκό και συγκινητικό επεισόδιο που μας μεταφέρει στο μέλλον και συγκεκριμένα 15 χρόνια μετά.
Η μικρή Ερμίνα, είναι πλέον έφηβη, 15 χρονών, και έχοντας κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του Τζεμ και της Έλλης, τη βλέπουμε να δίνει συναυλία στο σχολείο της με την μπάντα που έχει φτιάξει. Όλη η οικογένεια σύσσωμη, βρίσκεται εκεί για να την καμαρώσει και εκείνη τους αφιερώνει το τραγούδι της..
Η Ερμίνα δεν τους αποκαλύπτει ότι έχει μάθει την ιστορία της οικογένειας μέσα απ’ το Ellie’s Diary που έχει βρει σε ένα παλιό φλασάκι της Έλλης. Τους χωρισμούς, τις επανασυνδέσεις, τις επαγγελματικές ανησυχίες, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τις απογοητεύσεις, τις κόντρες και τους τσακωμούς και τελικά την αγάπη. Γιατί ότι και να γίνει, όσες δοκιμασίες κι αν έχει περάσει αυτή η οικογένεια, αγαπιέται βαθιά και ουσιαστικά.
Το «Ταμάμ» ολοκληρώνεται όπως ξεκίνησε… Έφηβοι στο σχολείο, αποφοιτούν, ερωτεύονται και κυνηγούν τα όνειρά τους. Παράλληλα, οι μεγάλοι αντιμετωπίζουν τις δικές τους ανησυχίες, γίνονται και αυτοί κάποιες φορές παιδιά, αλλά πάντα βρίσκονται δίπλα τους στο ταξίδι της ενηλικίωσης.
Τόσο το ίδιο το επεισόδιο όσο και τα γυρίσματα ήταν από τα πιο συγκινητικά της σειράς. Ηθοποιοί και συντελεστές αναβίωσαν όλα τα συναισθήματα των ηρώων μέσα από το οδοιπορικό τους από την εφηβεία στην ενηλικίωση.
Ο σκηνοθέτης της σειράς Πιέρρος Ανδρακάκος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το «TAMAM» ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σειρά, μέσω της οποίας βάλαμε κάποια καινούργια δεδομένα στο πώς μπορεί να γυρίσει κανείς μια κωμική σειρά με συναίσθημα και συγκίνηση. Δώσαμε μία άλλη ποιότητα, με μεγάλη προσπάθεια, που στηρίχτηκε από όλους και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα».
Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μυρτώ Αλικάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Νίκος Μαγδαληνός, Πάρις Σκαρτσολιάς, Λίλιαν Αρχοντή, Νατάσα Εξηνταβελόνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Λυδία Σγουράκη, Δημήτρης Παπάς, Αλέξανδρος Καραδήμας

Read More

And More