Αυτό είναι το… καυτό κορίτσι του Γιώργου Λιάγκα!

Πολλές τον… πόθησαν με τρέλα αυτή την εποχή, μία ,όμως, κατάφερε να τον κερδίσει. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ήταν αναμφισβήτητα μέχρι και χθες, ο πιο πολύφερνος τηλεοπτικός γαμπρός.

Ο… “γαμπρός” του ΑΝΤ1 ,λοιπόν, βρήκε την “νύφη” του! And the winner is Μαντώ Γαστεράτου! Ναι, το όμορφο κορίτσι από την παρέα της Φαίης στο “Πρωινό” θα το παίξει φέτος όλο το χειμώνα σε διπλό ταμπλό, μιας και όπως έγινε γνωστό, αναλαμβάνει την παρουσίαση των backstage στο ολοκαίνουργιο παιχνίδι του καναλιού του Αμαρουσίου, “Lucky Room”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 13 του μήνα!

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Ο ΑΝΤ1, αυτό το χειμώνα μετατρέπει τη διασκέδαση σε «οικογενειακή υπόθεση». Το “Lucky Room”, το πιο διασκεδαστικό και «οικογενειακό» τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα στον ANT1 την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20:00 με παρουσιαστή τον αγαπημένο Γιώργο Λιάγκα.
Τι είναι όμως το “Lucky Room” και γιατί ξεχωρίζει; Είναι το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο οποίο όχι μόνο συμμετέχει όλη η οικογένεια αλλά είναι αυτή που έχει και τον τελευταίο λόγο.
Σε κάθε επεισόδιο του “Lucky Room” συμμετέχουν 3 παίκτες. Τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο (Lucky Room), χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το “Lucky Room” που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers.
O κάθε παίκτης έχει μπροστά του ένα “money tree” με 5 χρηματικά ποσά, που αντιστοιχούν στα 5 διαφορετικά buzzers. Η οικογένεια καλείται να μαντέψει σε ποιο από τα 5 buzzer κρύβεται το μεγαλύτερο ποσό του money tree. Το ποσό που προκύπτει από την συγκεκριμένη επιλογή προστίθεται στο λογαριασμό του παίκτη. Η οικογένεια που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο τέλος των 9 ερωτήσεων δίνει στον παίκτη το εισιτήριο για την επόμενη και τελική φάση.
Ποιος αποφασίζει τελικά στη δική σου οικογένεια; Θα το μάθουμε στο “Lucky Room”. Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20.00! Μείνετε συντονισμένοι!
Για Συμμετοχές: www.antenna.gr/luckyroom/form

Read More

And More