Αυτό είναι το κοριτσάκι που είχαν απαγάγει και κρατούσαν σε καταυλισμό τσιγγάνοι στα Φάρσαλα

Νέα στοιχεία για την απίστευτη υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Μαζί με τα νέα στοιχεία, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε να μένει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και με την παράκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Ο 39χρονος και η 40χρονη υποστήριξαν στην αρχή πως ήταν δικό τους παιδί. Αλλά το παρουσιαστικό του κοριτσιού (κατάξανθο με πράσινα μάτια) δεν είχε καμία σχέση μαζί τους. Από την εξέταση DNA που έγινε αποκαλύφθηκε αυτό που είχαν καταλάβει εξ αρχής οι αστυνομικοί: πως το παιδί, δεν ήταν δικό τους.
Όταν οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο επίμονες, το ζευγάρι έπεσε σε αντιφάσεις. Άλλοτε έλεγαν πως τους την έδωσε για υιοθεσία μια γυναίκα η οποία γέννησε στον καταυλισμό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Μετά η 40χρονη υποστήριξε ότι βρήκε τη μικρή έξω από σούπερ μάρκετ, μετά υποστήριξε πως είναι καρπός της σχέσης της με έναν Καναδό ξανθό γαλανομάτη και στη συνέχεια ότι την αγόρασε από έναν Βούλγαρο!
Τελικά αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι είχε απαγάγει το παιδί το 2009, λίγο μετά τη γέννησή του!

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More