Αυτό είναι το νέο, πρωινό, τηλεοπτικό δίδυμο του Alpha που θα δίνει lead-in στην Ελένη!

Μία… ανάσα και κάτι μας χωρίζει πια από την ημέρα πρεμιέρας της νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Έτσι όλα τα κανάλια αυτή την εποχή θυμίζουν καζάνι που βράζει, μιας και πράγματα και θάματα ετοιμάζονται και βρίσκονται καθ ΄οδόν προς τους δέκτες μας.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν 2017-2018 είναι εδώ και εννοείται πως όλοι θέλουν και ελπίζουν σε αυτή την καινούργια τηλεοπτική κούρσα να καταφέρουν να σημειώσουν εντυπωσιακές επιδόσεις και να στρέψουν επάνω τους όλα τα φώτα. Η διαφημιστική πίτα άλλωστε έχει μικρύνει αισθητά λόγω της κρίσης και τα κομμάτια της έχουν γίνει πιο πολύτιμα από ποτέ.

Όπως σε όλα τα κανάλια ,λοιπόν, έτσι και στον Alpha οι πάντες βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να καταφέρουν να μας εντυπωσιάσουν με το καινούργιο πρόγραμμα που μας έχουν ετοιμάσει κερδίζοντας την ψήφο της προτίμησής μας και της σταθερής αγάπης μας κι επιλογής μας.

Κι επειδή ο περσινός χειμώνας αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολος για την καθημερινή, πρωινή και μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, με τις εκπομπές “Happy Day”, αλλά και “Ελένη” να σημειώνουν σημαντική υποχώρηση στους πίνακες τηλεθέασης, τα στελέχη του καναλιού είπαν να πάρουν έγκαιρα τα μέτρα τους.

Αποτέλεσμα; Εκτός από τις γενναίες παρεμβάσεις και αλλαγές που έγιναν και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποφάσισαν να δημιουργήσουν και μία ολοκαίνουργια, καθημερινή, πρωινή εκπομπή, που να λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο “Happy Day” και στην “Ελένη”.

Και η εκπομπή αυτή δεν είναι άλλη από την εκπομπή “Alpha Ρεπορτάζ”. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό, δημοσιογραφικό μαγκαζίνο, μέσα από το οποίο οι τηλεθεατές θα μπορούν με μια γρήγορη ματιά να ενημερώνονται για όλα εκείνα τα θέματα που θα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Η εκπομπή “Alpha Ρεπορτάζ” με τον Σπύρο Λάμπρου και την Ράνια Τζίμα, θα είναι η εκπομπή που θα αναλάβει μεταξύ άλλων, και το δύσκολο έργο να δίνει ένα υψηλό lead-in στην Ελένη Μενεγάκη. Για να δούμε… Θα μπορέσει το “Alpha Ρεπορτάζ” να κάνει την διαφορά και να κερδίσει τον δικό του χώρο μέσα στη καθημερινή, πρωινή, τηλεοπτική ζώνη;

Και για του λόγου το αληθές ακολουθεί λατρεμένη και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…«Alpha Ρεπορτάζ»! Η ενημέρωση ένα βήμα μπροστά από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. «Alpha Ρεπορτάζ»…στον δρόμο, εκεί που συμβαίνουν τα γεγονότα, την ώρα που συμβαίνουν, με τη ματιά των ρεπόρτερ του Alpha. Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από τις 11:00 έως τις 12:30, η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου συνεχίζουν το ρεπορτάζ και μέσα από το στούντιο, χωρίς παρεμβάσεις, με σεβασμό στην ουσία της ενημέρωσης.

Στο μικροσκόπιο της εκπομπής, οι ανησυχίες, τα ερωτήματα, οι προβληματισμοί και η αγωνία των πολιτών, με άποψη και χωρίς περιττά λόγια. Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ εντός και εκτός συνόρων, ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις.

Όλες οι εξελίξεις στην κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία. Με συνέπεια και αντικειμενικότητα. «Alpha Ρεπορτάζ», με την Ράνια Τζίμα και τον Σπύρο Λάμπρου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Πετρόπουλος

Αρχισυνταξία: Ηλίας Γαλαμανώλης…”

Read More

And More