Αυτό είναι το νέο πρόσωπο-έκπληξη στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου!

“Φτιάξε καφέ να στα πω”… Και για την ακρίβεια δεν ξέρω από που ν ΄αρχίσω! Θυμάσαι πριν από λίγες ημέρες που σου είπα ότι έρχονται τα πάνω-κάτω στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου; Θυμάσαι που σου είπα ότι η σύνθεση της ομάδας δεν είναι ίδια, μιας κι άλλοι θα βρεθούν εκτός κι άλλοι εντός; Θυμάσαι που σου είπα ότι ο δαιμόνιος Θέμης Μάλλης έχει ξεκινήσει… σαφάρι αναζήτησης νέων προσώπων;

Ε, ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα και μάλιστα σου έχω και συνέχεια! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, όλες αυτές τις ημέρες ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος υπογράφει ως γνωστόν και την αρχισυνταξία της συγκεκριμένης εκπομπής, έχει προχωρήσει σε διάφορα ραντεβού, προκειμένου να εντοπίσει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα τα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα στην Κατερίνα.

Και κάπως έτσι το πρώτο… τηλε-συνοικέσιο είναι γεγονός! Η πρώτη που έδωσε τα χέρια με τον Θέμη και το Epsilon είναι μία κυρία. Στο δυναμικό του “Φτιάξε Καφέ”, ανήκει πλέον και η Τζώρτζια Συρίχα, η οποία θα έρθει με τα αποκλειστικά της, με τα ρεπορτάζ της και με το καυστικό της σχόλιο, να δώσει έναν άλλο αέρα στην καθημερινή, πρωινή παρέα της Κατερίνας.

Κατά τα άλλα; Το τρέιλερ του “Φτιάξε Καφέ” βγήκε σήμερα στον αέρα και το βρήκα ιδιαίτερα έξυπνο. Ο Θέμης κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μας παρουσιάσει με χιούμορ όλα όσα συμβαίνουν στο Epsilon, αλλά και να μας δώσει και μία μικρή γεύση, από το ποια ακριβώς θα είναι φέτος η θεματολογία της εκπομπής.

Και όλα αυτά; Υπό τους ήχους ρώσικης μουσικής, γιατί δεν θα μπορούσε να μην έχει ακολουθήσει μέχρι τέλους τον… παλμό της επικαιρότητας!

Read More

And More