Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του “Happy Day”!

Μετά από μπαράζ συναντήσεων, συζητήσεων και δοκιμαστικών το νέο πρόσωπο της πρωινής, καθημερινής εκπομπής του Alpha βρέθηκε! Ναι, ουσιαστικά βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Νίκου Αναδιώτη ο οποίος έρχεται με την σειρά του για να ενταχθεί στην κεφάτη – δεν ψωνίζει από του Βερόπουλου – παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

And the winner is Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος σου λέει κονταροχτυπήθηκε για τα καλά με τον Ηλία Βρεττό και τελικά κατάφερε να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων εκεί στο κανάλι της Κάντζας. Μάλιστα, το όνομά του συμπεριλαμβάνεται και στην επίσημη ανακοίνωση που έστειλε το κανάλι με αιτία την Δευτεριάτικη πρεμιέρα της εκπομπής!

“…Μετά από την περσινή επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν που ανέδειξε το “Happy Day” νικήτρια εκπομπή στο δυναμικό κοινό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο καινούργιος στην παρέα Κώστας Φραγκολιάς, επιστρέφουν στους δέκτες μας τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στις 08:00.

Η παρέα που ξέρει να χαρίζει χαμόγελα και να μεταδίδει θετική ενέργεια, παίρνει ξανά θέση στο πλατό του «Happy Day» απ’ όπου θα μοιράζεται μαζί μας καθημερινά τα πιο feelgood νέα της ημέρας δοσμένα μέσα από τη δική της ματιά: Προτάσεις για εξόδους, ταξίδια, μόδα, ομορφιά και γεύση, tips για γονείς και παιδιά, πικάντικα σχόλια και αποκαλύψεις για τους αγαπημένους σταρ και τις εξελίξεις στη showbiz. Και φυσικά, θα υποδέχονται τους καλεσμένους τους, με ανεβασμένη διάθεση και χιούμορ. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να ξεκινήσει η ημέρα μας με κέφι και αισιοδοξία.

Επειδή όμως η ειδησεογραφία, εγχώρια και διεθνής, είναι απρόβλεπτη, την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της θα φροντίζουν για το πώς η ημέρα μας θα γίνει ακόμα πιο “Happy”, ο Δήμος Βερύκιος και ο Πέτρος Κουσουλός θα επαγρυπνούν στο στούντιο του Alpha 989, του ραδιοφώνου του Alpha, έτοιμοι να μας μεταφέρουν οτιδήποτε συμβαίνει σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

«Happy Day στον Alpha»: Ξυπνάμε HAPPY!…”

Read More

And More