Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz – Εκείνη ηθοποιός, εκείνος οδοντίατρος

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι η Πένυ Αγοραστού. Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου, γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ζώη Ζάιντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life.

Η γνωριμία έγινε από κοινή παρέα πριν από οκτώ μήνες και την περασμένη άνοιξη ξεκίνησαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Ωστόσο, η ηθοποιός συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και γι’ αυτό ελάχιστοι γνώριζαν τι συμβαίνει.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι χειρουργός οδοντίατρος με ειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική και στα εμφυτεύματα, ενώ εδώ και δέκα χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά οδοντιατρεία στα νότια προάστια.

Στις αρχές της σχέσης τους, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολλές εξορμήσεις σε περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό. Από το φθινόπωρο βέβαια, που όλη η χώρα βρίσκεται σε ρυθμούς δεύτερης καραντίνας, το ζευγάρι περνά τον ελεύθερο χρόνο του είτε στην οικία της Πένυς, είτε στην οικία του Ζώη.

Read More

And More