Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Epsilon, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να κόβει πρώτος το νήμα της σεζόν 2017-2018!

Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά… Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το πρόγραμμα του Epsilon μπορεί να ολοκληρώθηκε τέλη Ιουλίου, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως το νέο πρόγραμμα, πως το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας.
Παραδοσιακά, αρχές Σεπτέμβρη όλα τα πρόσωπα του καναλιού θα βρίσκονται και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις και όλες οι εκπομπές στον αέρα.
Μάλιστα, για να ακριβολογώ, το φετινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 28 του μήνα, όπου ο Νίκος Ευαγγελάτος θα είναι πανέτοιμος να κόψει το νήμα της σεζόν και θα βρίσκεται σαν να μην πέρασε μια μέρα, στις επάλξεις της ενημέρωσης με το “Live News”, το οποίο και θα ξεκινά στις 6.30 κάθε απόγευμα!
Μετά τον γνωστό δημοσιογράφο που θα κάνει… ποδαρικό στη σεζόν, θα ακολουθήσουν οι πρεμιέρες του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα οι αγαπημένες εκπομπές του καναλιού , “Τώρα ότι συμβαίνει”, “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, “Αποκαλυπτικά” και φυσικά “Αννίτα.gr”
05:30 « Τώρα… Ό,τι Συμβαίνει » με την Φαίη Μαυραγάνη
9:30 «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με την Ναταλία Γερμανού
13:40 «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» με τον Μένιο Φουρθιώτη
17:15 «ANNITA.gr» με την Αννίτα Πάνια
Βροχή από πρεμιέρες θα έχουμε εννοείται και από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, όπου το καθημερινό πρόγραμμα του Epsilon επανέρχεται και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις…
Πρωινή σταθερά παραμένει η Κατερίνα Καινούργιου με τον “Καφέ” της, αμέσως μετά θα ακολουθεί η Χριστίνα Λαμπίρη με την εντελώς καινούργια τηλεοπτική πρόταση που μας ετοιμάζει, ενώ ετοιμοπόλεμη με καυστικό σχολιασμό και θέματα που θα καθηλώσουν, εννοείται πως επιστρέφει και η Τανιάνα Στεφανίδου.
Όσο για το prime-time; Εκεί για την ώρα έχουμε το πολυσυζητημένο “Survivall Secret” που εισβάλλει στους δέκτες μας και υπόσχεται να μας χαρίσει βράδια πλημμυρισμένα ένταση, αγωνία και σασπένς.
7:45 «ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» με την Κατερίνα Καινούργιου
11:30 Νέα εκπομπή με την Χριστίνα Λαμπίρη
15:45 « TATIANA LIVE » με την Τατιάνα Στεφανίδου
19:50 SURVIVAL SECRET
Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή…

Read More

And More