Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της Μέγκι Ντρίο μετά την αποχώρηση της από το GNTM – Το διέγραψε μετά από λίγα λεπτά!

Παρελθόν αποτελεί πλέον για το Greece’s Next Top Model η Μέγκι Ντρίο. Η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας το βράδυ της Δευτέρας και οι συμπαίχτριες της Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου δεν μπορούσαν να το αποδεχθούν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Η Μέγκι Ντρίο με τα καυστικά σχόλια για τις συμπαίκτριες της είχε προκαλέσει αναστάτωση στο σπίτι του GNTM και απέσπασε πολλά αρνητικά σχόλια από το κοινό. Η γνωστή “τριάδα της φωτιάς” έσπασε, με τις υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι να χαρακτηρίζουν υπερβολικές τις αντιδράσεις για την αποχώρηση της.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, η όμορφη κοπέλα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν για τη συμμετοχή της στο reality μόδας του STAR. Δες παρακάτω την ανάρτησή της:

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πώς το εν λόγω post έμεινε στα InstaStories της Μέγκι για κάποια ώρες και κατόπιν χάθηκε χωρίς καμία δικαιολογία. Ίσως μετάνιωσε για αυτό που έγραψε; Ίσως για τον τρόπο που εξέφρασε αυτά που είχε στο μυαλό της; Ίσως το διέγραψε χωρίς να το καταλάβει; Κανείς δεν ξέρει και μάλλον δεν θα μάθει ποτέ, αφού έπειτα συνέχισε κανονικά τις αναρτήσεις της.

Read More

And More