Αυτό ήταν το μεγάλο όνειρο του νεκρού αδελφού του Κωνσταντίνου Σκορδάλη

Το νήμα της ζωής του κόπηκε στην άσφαλτο και βύθισε στο πένθος όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Χάρης Σκορδάλης, αδελφός του Κωνσταντίνου Σκορδάλη (πρώην συζύγου της Νίνας Λοτσάρη) πέθανε σε ηλικία 28 χρόνων στη Λέρο σε τροχαίο ατύχημα.
Ο νεαρός που συνεργαζόταν στο νησί με τον άλλο αδελφό του στην οικογενειακή επιχείρηση είχε σαν όνειρο να επεκτείνει το μαγαζί τους. Ο Χάρης και ο Θανάσης εργάζονταν μαζί στα ζαχαροπλαστεία “Το Θεϊκόν” και λίγο πριν τον ξαφνικό χαμό του είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανακαίνιση του νέου τους καταστήματος στην περιοχή του Λακκιού.

Αυτό το όνειρό του θέλει τώρα να εκπληρώσει ο αδελφός του για να τιμήσει τη μνήμη του.
Δες το μήνυμα του Θανάση Σκορδάλη στο Facebook:
“Τα Ζαχαροπλαστεία “Το Θεϊκόν” εκ μέρους προσωπικά εμένα Θανάση Σκορδάλλη οφείλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εσάς που με την παρουσία σας, τη σκέψη και τα μηνύματα σας ήσασταν δίπλα μου και με στηρίξατε αυτές τις δύσκολες ώρες μετά απ’ το ξαφνικό και άδικο χαμό του αδερφού μου ΧΑΡΗ. Σίγουρα και ο ίδιος θα χαίρεται με την αγάπη σας. Θα είναι πάντα στη σκέψη μας και μέσα στην καρδιά μας… Συνεχίζουμε πάλι με δύναμη και κουράγιο όπου σύντομα θα ξαναξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης του καινούργιου καταστήματος μας στο Λακκί.

Οφείλω να εκπληρώσω ένα από τα όνειρα του. Εκείνος ήταν που με παρέσυρε να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα το οποίο σύντομα μετά τις γιορτές θα γίνει πραγματικότητα και θα αφιερωθεί στη μνήμη και τη ψυχούλα του αδερφού μου…”

Read More

And More