Αυτοί είναι οι 6 ήρωες του “Chevalier” της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη

Το TLIFE συνθέτει το κολάζ των πρωταγωνιστών του ”Chevalier’‘, της νέας ταινίας της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Πρόκειται για την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood, στις 26 Νοεμβρίου.

Γνωρίσαμε μέσα από αποκλειστικά βίντεο τον Γιάννη που υποδύεται ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, τον Χρήστο που υποδύεται ο Σάκης Ρουβάς και τον Δημήτρη που υποδύεται ο Μάκης Παπαδημητρίου. Σήμερα, θα γνωρίσουμε τους υπόλοιπους τρεις ήρωες της παρέας.

Ο Γιώργος Κέντρος υποδύεται τον Γιατρό. Ιδιοκτήτης του σκάφους και οικοδεσπότης. Ο πρεσβύτερος της παρέας. Επιβλητικός και βαρυσήμαντος.

Ο Βαγγέλης Μουρίκης υποδύεται τον Ζοζέφ. Μεσίτης και ο παλαιότερος φίλος του Γιατρού. Πενηντάρης. Ευέξαπτος, ανήσυχος και συμπλεγματικός.

Ο Πάνος Κορώνης υποδύεται τον Γιώργο. Συνέταιρος του Ζοζέφ στο γραφείο. Αθλητικός, δυναμικός, μονοδιάστατος. 45 περίπου ετών.

Στην πορεία προς την νίκη, οι πρωταγωνιστές του “Chevalier” θα κάνουν τα πάντα για να επηρεάσουν τους αντιπάλους τους και να ξεμπαρκάρουν με το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Ο εφηβικός ενθουσιασμός τους και η εμμονή τους για την νίκη θα τους απογυμνώσει στα μάτια των θεατών.

Εκτός από το πρωτότυπο μωσαϊκό χαρακτήρων του, το “Chevalier”, ξεχωρίζει για τους αναπάντεχους διαλόγους του και την βαθιά καυστική του διάθεση.

Read More

And More