Αυτοί είναι οι αληθινοί… “star… survivors”!

Αν στο ελληνικό Survivor οι «Διάσημοι» αντιμάχονται τους «Μαχητές» σε προκαθορισμένα αγωνίσματα, τότε οι παγκοσμίου φήμης διασημότητες του ριάλιτι «Running with Bear Grylls» είναι σε μειονεκτική θέση περνώντας χειρότερες δοκιμασίες σε απρόβλεπτα μέρη. Κι όταν λέμε για διασημότητες εννοούμε επιπέδου Μπαράκ Ομπάμα που ως πρόεδρος των ΗΠΑ περιηγήθηκε στην άγρια φύση της Αλάσκας και έφαγε ωμό σολομό, ενώ η χολιγουντιανή σταρ Κέιτ Γουίνσλετ αναγκάστηκε να τραφεί με σκουλήκια στα όρη της Σνοουντόνια στην Ουαλία.

Το ριάλιτι του γεννημένου «survivor» Εντουαρντ Μάικλ «Μπέαρ» Γκριλς, Βρετανού τυχοδιώκτη, προσκόπου, συγγραφέα και τηλεπαρουσιαστή, ειδικευμένου στην παραγωγή ποικίλων τηλε-επιβιώσεων στη φύση, φιλοξένησε για τρεις σεζόν στο δίκτυο του NBC φημισμένα ονόματα σε εξορμήσεις δύο ημερών ανά τον κόσμο. Η σειρά ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014. Πρώτος καλεσμένος; Ο Αμερικανός ζεν πρεμιέ Ζακ Εφρον.
Ο οικοδεσπότης της εκπομπής τον πήγε στα Βορειοανατολικά Απαλάχια όπου τον έριξε με αλεξίπτωτο και μετά από ορειβασίες σε φαράγγια και σπηλιές αλλά και περισυλλογή… σκουληκιών, του μαγείρεψε ένα γεύμα με σκουλήκια και αβγά! Ο νεαρός Εφρον αντάμειψε τις θαυμάστριές του με μια πολυσυζητημένη ημίγυμνη εμφάνιση.
Οι περιπέτειες του νεαρού σταρ με τον ατρόμητο Βρετανό, του οποίου τα διαφορετικά ριάλιτι επιβίωσης προβάλλονται τόσο από τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα όσο και από τα αμερικανικά σε Αμερική, Ευρώπη αλλά και σε όλο τον πλανήτη, ήταν μόνο η αρχή για το σόου.
Ο Μπεν Στίλερ είχε την… τύχη να κολυμπήσει στα κρύα νερά της Βόρειας Σκοτίας και να κοιμηθεί σε σπηλιά, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έφαγε σκορπιό και κροταλία στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι, η Κέιτ Χάντσον έπεσε με ελικόπτερο στις Δολομιτικές Αλπεις στην Ιταλία και έπρεπε να δοκιμάσει και μυρμήγκια, η Μισέλ Ροντρίγκεζ, ατρόμητη ηρωίδα δράσης της σειράς «Οι μαχητές των δρόμων», απόλαυσε ποντικό βρασμένο στα ούρα της στην έρημο της Αριζόνα και η Κόρτνεϊ Κοξ από τα «Φιλαράκια» αναγκάστηκε να φάει σαπισμένο πρόβατο στους ιρλανδικούς χερσότοπους.
Πιο χαλαρά απ’ όλους την έβγαλε ο Μπαράκ Ομπάμα που βρέθηκε στην Αλάσκα σε ένα επεισόδιο που έμοιαζε με επική περιπέτεια. Οπως παραδέχτηκε αργότερα ο Μπέαρ Γκριλς, η όλη εμπειρία ήταν ιδιαίτερα παράξενη. Ακόμα και στη φύση της Αλάσκας, η σωματοφυλακή του Ομπάμα διέθετε μαζί όχι μόνο το μαύρο κουτί με τους πυρηνικούς κώδικες που έπρεπε να χρησιμοποιήσει «στην περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά», αλλά και πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, ελεύθερους σκοπευτές στα βουνά και τουαλέτες σχεδόν σε κάθε χιλιόμετρο για την ανάγκη του προέδρου!
Το επεισόδιο προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 δείχνοντας πως ακόμα και ο πλανητάρχης μπορεί να βρεθεί σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.
Τέλος, το επεισόδιο με τον Μπέαρ Γκριλς και την Κέιτ Γουίνσλετ στη Σνοουντόνια της Ουαλίας τον Ιούλιο του 2015 είχε μπόλικο σασπένς, καθώς η βραβευμένη με Οσκαρ σταρ, που έγινε γνωστή από τον «Τιτανικό», ξεγέλασε τον παρουσιαστή ότι τη δηλητηρίασε με το γεύμα από σκουλήκια που της σέρβιρε.
Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More