Αυτοί είναι οι celebrities που εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι!

Μπορεί πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι να περιμένουν την επόμενη Κυριακή για την εκλογή τους, αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή. Τα πρώτα αποτελέσματα των σταυρών των δημοτικών συμβούλων άρχισαν να βγαίνουν το απόγευμα της Δευτέρας.

Σ΄αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πολλές ήταν οι προσωπικότητες της ελληνικής shobiz που διεκδίκησαν την ψήφο μας και αρκετοί από αυτούς τα κατάφεραν!

Δες ποιοι εκλέγονται από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

Με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη εκλέγεται η Κατερίνα Γκαγκάκη με μέχρι στιγμής 5.909 ψήφους

Δες εδώ αναλυτικά για τον Δήμο της Αθήνας!

Ο Γιώργος Τσαλίκης εκλέγεται στο Δήμο Περιστερίου μέχρι στιγμής δεύτερος με 4,552 ψήφους ενώ ο Νίκος Βουρλιώτης εκλέγεται πρώτος στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας με 662 ψήφους μέχρι στιγμής!

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης εκλέχτηκε στον Δήμο της Γλυφάδας δεύτερος με 2.578, ενώ η γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη εκλέχτηκε και εκείνη στη Γλυφάδα πέμπτη με 1509 ψήφους.

Ο Άκης Δείξιμος εκλέχτηκε στον Δήμο Μοσχάτου με 750 ψήφους, η Σάρα Εσκενάζη τρίτη στον Δήμο Αμαρουσίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταθόπουλο Ιωάννη με 279 ψήφους.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης εκλέχτηκε στον Δήμο της Αθήνας με 2.601 ψήφους!

Στο Δήμο Παιανίας εκλέγεται δεύτερος σε σταυρούς ο Γιάννης Βαρδής

και στον Πειραιά η Νόνη Δούνια  στην Πέμπτη θέση

Στη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης εκλεγεται και η ψυχίατρος Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Συγχαρητήρια σε όλους!

Read More

And More