Αυτοί είναι οι celebrities που έψαξαν πιο πολύ οι Έλληνες στην Google την χρονιά που μας πέρασε!

Πλησιάζοντας στο τέλος του χρόνου, είναι η εποχή που αναπολούμε τους προηγούμενους 12 μήνες που πέρασαν, και αναλογιζόμαστε τις τάσεις που καθόρισαν το 2017 στην Αναζήτηση Google. Όπως κάθε χρόνο, το Year in Search αναδεικνύει τα πρόσωπα, τα θέματα, τα γεγονότα και τα μέρη που κέντρισαν φέτος την προσοχή του πλανήτη μέσα από τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Η Google λοιπόν, για να τιμήσει το 2017 και τα νέα πράγματα που έφερε στο πέρασμά του, ανακοινώνει τη λίστα με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων ανεξαρτήτως θέματος, αλλά και 4 ακόμα λίστες που αφορούν είτε γεγονότα είτε διασημότητες που τράβηξαν την προσοχή μας! Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης χρονιάς είναι φυσικά τα reality επιβίωσης, όπως το Survivor και το Nomads, αφού σχεδόν όλα τα ονόματα διάσημων και μη που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες ήταν από από αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα.
Πέρα από την λίστα των διασημοτήτων, οι Έλληνες μνημόνευσαν και αρκετούς εκλιπόντες, όπως την Ζωή Λάσκαρη και τον Στάθη Ψάλτη, οι οποίοι έφυγαν το 2017 από την ζωή και μας χάρισαν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό κινηματογράφο.
Δες τις λίστες:
Διασημότητες
1. Ειρήνη Παπαδοπούλου
2. Νατάσα Καλογρίδη
3. Λάουρα Νάργες
4. Ντάνος
5. Σόφη Πασχάλη
6. Στέλιος Χανταμπάκης
7. Μαρί Κυριακού
8. Ευριδίκη Βαλαβάνη
9. Giannis Antetokounmpo
10. Ειρήνη Κολιδά
Εκλιπούσες Διασημότητες
1. Zωή Λάσκαρη
2. Στάθης Ψάλτης
3. Νανά Καραγιάννη
4. Μαίρη Τσώνη
5. Chester Bennington
6. Μίνως Κυριακού
7. Αρλέτα
8. Chris Cornell
9. Κέλλυ Σακάκου
10. Λουκιανός Κηλαηδόνης

Read More

And More