Αυτοί είναι οι δυο πιο όμορφοι υποψήφιοι των φετινών OSCAR!

Το όμορφο ζευγάρι βγήκε στην κορυφή μιας δημοσκόπησης ομορφιάς στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 Βρετανοί που ψήφισαν για να αναδείξουν τον ομορφότερο star.

H συμπρωταγωνίστρια της Lawrence στην ταινία American Hustle, Amy Adams πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ ένα 3ο μέλος του cast της ταινίας Bradley Cooper, έφτασε πολύ κοντά στον Leonardo DiCaprio στην ανδρική δημοσκόπηση.

Και οι τέσσερις είναι υποψήφιοι για βραβεία Όσκαρ στην αποψινή τελετή στο Λος Άντζελες , με μεγάλο φαβορί την Lawrence για να πάρει το βραβείο Β ‘Γυναικείου Ρόλου.

Άλλες ηθοποιοί που έφτασαν κοντά στην κορυφή της δημοσκόπησης των γυναικών ήταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας Gravity, Sandra Bullock , στην 3η θέση με 6,5%, η Cate Blanchett με την Lupita Nyong’o που πήραν από κοινού την 4η με 4,8% των ψήφων, ενώ η Julia Roberts ήταν η επόμενη με 1.7%.

Στην ανδρική ψηφοφορία ο star της ταινίας Wolf Of Wall Street, Leonardo DiCaprio θριάμβευσε, ενώ ο Bradley Cooper ήρθε 2ος και ο Ιρλανδός Michael Fassbender 3ος.

Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey και Jared Leto ήρθαν 4ος και 5ος στη δημοσκόπηση ομορφιάς, αν και οι δύο έχουν πιθανότητες να τα πάνε πολύ καλύτερα απόψε.

Read More

And More