Αυτοί είναι οι ισχυρισμοί του ανθρώπου που κατέδειξε ως διοργανωτή του “κορονοπάρτι” στο ξενοδοχείο, η 24χρονη

Οι ισχυρισμοί του ανθρώπου που κατέδειξε ως διοργανωτή του κορονοπάρτι, η 24χρονη καταγράφονται σε εξώδικη δήλωση πρόσκληση που απέστειλε ο δικηγόρος του κύριος Ευθύμιος Σταθόπουλος προς την ιστοσελίδα μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tlife.gr, ο εντολέας του κατονομάστηκε στην ελληνική δικαιοσύνη από την φερόμενη ως διοργανώτρια του κορωνοπάρτυ, ως ο άνθρωπος που είναι ο πραγματικός διοργανωτής. Πρόκειται για πλήρως διασταυρωμένες και αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες από την κατάθεση της και σίγουρα δεν αφορούν ισχυρισμούς της ιστοσελίδας και δεν υιοθετούνται από αυτήν, όπως ψευδώς ισχυρίζεται στη δήλωση του.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα ως όφειλε, επικοινώνησε με τον άνθρωπο που κατονομάστηκε και μετέφερε τη θέση του, συνοδεύοντας τη δημοσίευση με φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν ανέφερε τα στοιχεία του, και δεν τον φωτογράφισε. Οι φωτογραφίες ήταν τεχνικώς επεξεργασμένες για να προστατεύεται πλήρως η ταυτότητα του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κάποιοι μπορεί να τον αναγνωρίσουν πίσω από τη θολούρα των φωτογραφιών και σεβόμενοι τους φόβους του, θα τις κατεβάσουμε.

Ως οφείλουμε και σεβόμενοι τη δημοσιογραφική δεοντολογία, σας παραθέτουμε αυτούσια την εξώδικη δήλωσή του.
« Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα, ότι φιλοξενείτε στην ιστοσελίδα σας “ρεπορτάζ”, το οποίο με παρουσιάζει ως διοργανωτή παράνομης ψυχαγωγικής εκδηλώσεως, η οποία σύμφωνα με το περιεχόμενο του δημοσιεύματός σας έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού.
Η έκπληξη μετατράπηκε σε έντονη ενόχληση όταν διαπίστωσα, ότι στο πλαίσιο του δημοσιεύματός σας έχετε αναρτήσει σειρά φωτογραφιών μου, τις οποίες αναπαραγάγετε και διατηρείτε στην ιστοσελίδα σας, χωρίς να το γνωρίζω και κυρίως χωρίς να έχετε λάβει από εμένα έγκριση χρήσης και προβολής αυτών. Οι φωτογραφίες αυτές είναι καταχωρημένες σε προσωπικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εσείς τις υποκλέψατε και υφαρπάξετε.
Η όποια «προσπάθεια» σας με χρήση τεχνικών μέσων (“τεχνική θολούρα”) προκειμένου να αποκρύψετε τα στοιχεία μου εκτός από ανεπιτυχής είναι παντελώς προσχηματική, κακόπιστη και ανειλικρινής, καθώς τα πρόσωπα, τα οποία με έχουν γνωρίσει έστω και μία φορά στη ζωή τους μπορούν να ταυτοποιήσουν την φωτογραφία με το πρόσωπό μου και αναγιγνώσκοντας το κακόβουλο και αναληθές δημοσίευμά σας υποθέτουν για εμένα τα χείριστα.
Περαιτέρω, το ρεπορτάζ, το οποίο δημοσιεύετε είναι παντελώς ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο καθώς, παρ’ ότι γνωρίζετε τόσο μέσω εμού όσο και δια του πληρεξουσίου Δικηγόρο μου, με τον οποίο επικοινωνήσατε, ότι δεν φέρω την ιδιότητα του κατηγορουμένου ή έστω του ερευνώμενου για την συγκεκριμένη υπόθεση, παρουσιάζετε με βεβαιότητα, ότι έχω εμπλοκή ως διοργανωτής του εν λόγω πάρτι, κάνοντας αναφορά σε αιτιάσεις τρίτου προσώπου, το οποίο έχει παραπεμφθεί στην ποινική Δικαιοσύνη και οι ισχυρισμοί του σταθμίζονται. Μάλιστα παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις και οχλήσεις προς τους συνεργάτες σας, να παύσετε τις παράνομες ενέργειές σας και να πράξετε τα νόμιμα, συνεχίζετε να επιδεικνύετε πλήρη αδιαφορία και έλλειψη σεβασμού για το τεκμήριο της αθωότητας μου. Προφανώς, το μόνο που σας απασχολεί είναι να αναδημοσιεύσετε οπτικό υλικό μου και να εκμαιεύσετε μια δήλωση, προκειμένου να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας και να καλύψετε τις στήλες της σελίδας σας.
Περιττό να σας αναφέρω, αν και οφείλατε να το γνωρίζατε, καθώς η σελίδα σας θεωρείται έγκριτη και εσείς καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, ότι οι επικλήσεις του προσώπου τους οποίους ανέλεγκτα αναπαράγετε, χωρίς να σέβεστε την δημοσιογραφική δεοντολογία, έχουν τεθεί ήδη υπό την κρίση των δικαστικών αρχών. Σταματήστε λοιπόν να «κατασκευάζετε» και άλλους κατηγορούμενους, επειδή προφανώς κρίνετε για δικούς σας λόγους, ότι η υπόθεση έχει απήχηση και προκαλεί ενδιαφέρον. Σας συμβουλεύω τέλος, προκειμένου να μην προκαλείται σύγχυση στους αναγνώστες σας και να είστε πιο προσεκτικοί στις λέξεις που χρησιμοποιείτε, όταν ασχολείστε με δικαστικές υποθέσεις, καθώς όποιος κατηγορείται για την τέλεση ποινικού αδικήματος δεν δίνει κατάθεση…
Κατόπιν των ανωτέρω διαμαρτύρομαι για τον αδικαιολόγητο διασυρμό μου, τη συκοφάντησή μου και την απόπειρά σας να με εμπλέξετε σε μια ποινική υπόθεση καταλογίζοντας μου συμμετοχή. Σας καλώ όπως εντός της επόμενης ώρας, αφ’ ότου λάβετε γνώση της παρούσης, προβείτε σε απόσυρση όλων των φωτογραφιών μου από την ιστοσελίδα σας. Σας δηλώνω πως θα είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την αναπαραγωγή τους από άλλα μέσα, καθώς είστε οι πρώτοι και μοναδικοί που έχετε προβεί σε ανάρτησή τους έως και σήμερα.
Για τελευταία φορά σας καλώ να σεβαστείτε την δημοσιογραφική δεοντολογία όπως αυτή αποτυπώνεται στο σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και εφεξής να διασταυρώνετε κάθε πληροφορία που περιέρχεται σε εσάς και αφορά το πρόσωπό μου.
Τέλος, σε περίπτωση κατά την οποία αρνηθείτε να συμμορφωθείτε προς τα ανωτέρω, σας γνωρίζω πως θα προσφύγω άμεσα ενώπιον των αρμοδίων αρχών για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου. »
Όσο για το Tlife.gr, σας υπόσχεται αγαπητοί αναγνώστες ότι θα συνεχίσει να κάνει ρεπορτάζ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ για κάθε υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη.

 

Read More

And More