Αυτοί είναι οι νικητές που θα δουν την παράσταση “περί της Άννας”!

To TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις την πολυδιάστατη παράσταση Περί της Άννας και τη μέθοδο κίνηση – έκφραση! Οι δώδεκα πρώτοι στείλατε σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας, κερδίσατε από μια πρόσκληση για να δείτε την παράσταση! Οι έξι πρώτοι το Σάββατο και οι υπόλοιποι έξι την Κυριακή!

Δες αν είσαι ανάμεσα στους νικητές:

ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΦΑΙΗ
ΟΝΤΟΥΛ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΑΡΝΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΝΟΥΣΚΑ ΔΑΝΑΗ
ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΣΚΙΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΓΚΙΟΣΗ ΕΛΛΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΓΟΥ

Λίγα λόγια για το έργο

Ποια είναι η Άννα και γιατί καθρεφτίζομαι σε αυτά που λέει; Η Άννα μπορεί να γίνει όποιος θέλω; Αφηγείται την ιστορία της πέρα από λέξεις… Η Άννα μου φέρνει τους καθρέφτες μου για να δω τις εσωτερικές μου αντανακλάσεις, μου θυμίζει ότι η ιστορία που λέω είναι η ιστορία που ζω. Για να αλλάξω αυτό που ζω, αλλάζω κι αυτό που εκπέμπω.

Η ομάδα ΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΦΡΑΣΗ είναι διαφορετικές αντανακλάσεις της Άννας. Είναι άνθρωποι που μέσα από τη δημιουργική, αλλά συνειδητή δέσμευση τους να ανοίξουν τις κλειστές πόρτες και να νικήσουν τους δικούς τους φόβους, αφέθηκαν στην αρχετυπική διαδικασία του παιχνιδιού, του χορού, της μουσικής.

Η Κοινωνιολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας, χοροθεραπεύτρια και εισηγήτρια της χοροθεραπείας στην Ελλάδα, Κατερίνα Τερζοπούλου, παρουσιάζει για 2η συνεχή χρονιά την πολυδιάστατη παράσταση «Περί της Άννας» προβάλλοντας ταυτόχρονα το αίτιο και το αποτέλεσμα μικρών ή μεγάλων ψυχικών διαταραχών στην εξέλιξη της ανθρώπινης προσωπικότητας όπως αυτά εγγράφονται στην παιδική μας ηλικία. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης δεν υποδύονται ρόλους, αλλά οι ίδιοι ως θεραπευόμενοί της, βιωματικά εκθέτουν τη δική τους ζωή με τα εμπόδια που οι παιδικοί συσχετισμοί είχαν φέρει.

ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΟΥ 7, ΨΥΡΡΗ
ΕΝΑΡΞΗ 21.30
Το έργο είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 15 ετών
Είσοδος: 10 €
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
210 9235578 (11:00-15:00) STUDIO ΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΦΡΑΣΗ
210 6801718 (12:00-14:00) ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Καλή επιτυχία!

Read More

And More