Αυτοί είναι οι νικητές των Brit Awards 2020!

Ο Σκοτσέζος τραγουδιστής – τραγουδοποιός, Lewis Capaldi έφυγε με δύο βραβεία τη βραδιά απονομής των Brit awards 2020, των ετήσιων μουσικών βραβείων της Βρετανικής Φωνογραφικής Βιομηχανίας (BPI) που διοργανώθηκε στο O2 Arena, στο Λονδίνο. Ο Lewis Capaldi κέρδισε στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς για τη μπαλάντα του «Someone You Loved» και Καλύτερος Νεοεμφανιζόμενος Τραγουδιστής.

Ο ράπερ Dave ήταν επίσης από τους νικητές της βραδιάς, όπως και η Billie Eilish, η οποία κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Διεθνής Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνης, η Μέιμπελ απέσπασε τρόπαιο στην κατηγορία Καλύτερη Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνης και ο ράπερ Stormzy τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερος Άνδρας Σόλο Καλλιτέχνης.

Ο παρουσιαστής Τζακ Γουάιτχολ απέτισε φόρο τιμής στην εκλιπούσα τηλεοπτική παρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ στην αρχή της τελετής και την περιέγραψε ως «ευγενικό και ζωντανό άτομο με μεταδοτική αίσθηση της χαράς». «Θα μας λείψει σίγουρα. Είμαι σίγουρος για όλους όταν λέω ότι οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά της», είπε.

Οι νικητές της βραδιάς:

Καλύτερος Βρετανός Άντρας Σόλο Καλλιτέχνης: Stormzy

Καλύτερη Βρετανίδα Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνις: Μέιμπελ

Καλύτερο Βρετανικό Συγκρότημα: Foals

Καλύτερος Νεοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης: Λιούις Καπάλντι

Ανερχόμενο Αστέρι: Celeste

Βρετανικό Τραγούδι της Χρονιάς (ψηφισμένο από την Ακαδημία): Λιούις Καπάλντι – “Someone You Loved”

Άλμπουμ της Χρονιάς: Dave –Psychodrama

Καλύτερος Διεθνής Άνδρας Σόλο Καλλιτέχνης: Tyler, the Creator

Καλύτερη Διεθνής Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνης: Μπίλι Άιλις

Καλύτερος Παραγωγός: Fred Again

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More