Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για τηλεοπτικές εμφανίσεις!

Στη λέσχη των σταρ ελίτ εντάχθηκαν πρόσφατα και άλλοι ηθοποιοί με υπέρογκες αμοιβές για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, σύμφωνα με το Variety. Συγκεκριμένα, οι πρωταγωνίστριες του “The Morning Show”, Jennifer Aniston και Reese Witherspoon αμείβονται με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο της σειράς της Apple TV+.

Ο συμπρωταγωνιστής τους στην ίδια τηλεοπτική σειρά, Steve Carrell, που φέρεται να έχει αμοιβή 750.000 δολ. για κάθε επεισόδιο θα κερδίζει επίσης ένα εκατομμύριο δολάρια για την κωμωδία του Netflix “Space Force”.

Την αμοιβή τού ενός εκατομμυρίου για κάθε επεισόδιο έχουν εξασφαλίσει επίσης οι Τζεφ Μπρίτζες για το “The Old Man”, η Κέρι Ουάσινγκτον για το “Little Fires Everywhere” και ο Χάρισον Φορντ για “The Staircase”.

“Σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει μια φρενίτιδα παροχών” δήλωσε ο πρόεδρος της Fremantle, υπεύθυνος για σενάρια ψυχαγωγίας στη Β. Αμερική, Ντάντε Ντι Λορέτο στο Variety. “Υπάρχουν πολλά χρήματα που έχουν πέσει στο τηλεοπτικό σύμπαν εξαιτίας των νέων εταιρειών που εισέρχονται στην αγορά και της επιθυμίας να έχουν πολύ γρήγορα αντίκτυπο” ανέφερε.

Στο δημοσίευμα του Variety ένας άλλος μάνατζερ ηθοποιών, πιστεύει ότι μπορεί σύντομα να υπάρχουν αμοιβές 2 εκατ. δολάρια, αν πρωταγωνιστές, όπως οι Leonardo Di Caprio, Tom Cruz ή Brad Pitt τελικά υποκύψουν στο δέλεαρ των τηλεοπτικών σειρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More