Αυτοί οι τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, δικηγόροι είναι στη μαύρη λίστα!

Μάλλον η υπόθεση του Τόλη Βοσκόπουλου δεν θα είναι η μόνη πουβγήκε στην επιφάνεια για φοροδιαφυγή αφού σύμφωνα με την εφημερίδα ΈΘΝΟΣ έρχονται κι άλλες!

Ομάδες υπαλλήλων της ΥΠΕΕ έχουν δέσει με στοιχεία 3 τραγουδιστές φίρμες, 3 επώνυμους ποδοσφαιριστές και 4 γνωστούς δικηγόρους, ένας μεγαλοϊδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών και εταιρείες παραγωγής από τον χώρο του θεάματος καθώς και μία από τις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες με πάρα πολλές διακρίσεις.

Οι ομάδες μαζί με τον αρμόδιο για τα φορολογικά αδικήματα εισαγγελέα Παρασκευά Αδάμη, ελέγχουν και διασταυρώνουν καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος τους, αξιολογούν μαρτυρίες, κάνουν φύλλο και φτερό βιβλία εσόδων – εξόδων, «ξεσκονίζουν» συμβόλαια και συμβάσεις και προχωρούν στο άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ΈΘΝΟΥΣ για έναν από τους δικηγόρους: «δεν είναι δυνατόν να δηλώνει για παράδειγμα κάποιος δικηγόρος 16.203 ευρώ ετήσιο εισόδημα και να διαθέτει πολυτελή αυτοκίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Καλούμε το πρόσωπο που φέρεται ότι έχει κάνει τη δωρεά και του ζητάμε να το επιβεβαιώσει ενόρκως»

Η δρομολόγηση για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών έχει δρομολογηθεί και εάν οι εξηγήσεις τους δεν είναι πειστικές και το ποσόν της φοροδιαφυγής μεγάλο, τότε θα σχηματιστεί δικογραφία εναντίον τους και θα πάρουν τον δρόμο για το εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για φοροδιαφυγή, όπως άλλωστε συνέβη με τον μεγάλο τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο.

Τα ονόματα όλων τους είναι πολύ γνωστά. Κάποιοι τραγουδιστές έκαναν εμφανίσεις σε συναυλίες αφιλοκερδώς, οι ποδοσφαιριστές ελέγχονται για το ποια είναι τα ποσά που προβλέπονται για τα πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος, κατάκτησης κυπέλλου κλπ. και οι δικηγόροι πρόκειται να ελεγχθούν για αμοιβές μεγάλε όπως 500.000 ευρώ δίχως απόδειξη.

Άσχημα τα πράγματα για τους αστέρες του χώρου…

Read More

And More