Αυτοί θα παρουσιάσουν τα βραβεία ΕΜΜΥ

Οι προετοιμασίες για την 69η απονομή των βραβείων EMMY, των βραβείων της αμερικανικής τηλεόρασης που θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου είναι πυρετώδεις.

Σύμφωνα με το CBS, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Τζιμ Πάρσονς είναι ανάμεσα στους αστέρες που θα απονείμουν βραβεία στη φαντασμαγορική τελετή, όπως ανακοινώθηκε. Ονόματα που είχαν ήδη ανακοινωθεί είναι αυτά του Άντονι Άντερσον, του Τζέισον Μπέιτμαν, της Τζέσικα Μπίελ, της Άννα Φάρις, της Ρασίντα Τζόουνς, της Νικόλ Κίντμαν, της Ντέμπρα Μέσινγκ, της Ρις Γουίδερσπουν και της Λέα Μισέλ. Ακόμα περισσότεροι παρουσιαστές αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Παρουσιαστής της τελετής θα είναι ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ που παρουσιάζει την εκπομπή «Late show». Μάλιστα, ο ίδιος έχει τιμηθεί με βραβείο Emmy για τις σατιρικές εκπομπές «The Colbert Report» και «The Daily Show». Σχετικά με την απονομή είχε σχολιάσει την άνοιξη με χιουμοριστική διάθεση ότι θα συγκεντρώσει «το μεγαλύτερο κοινό που έχει παρευρεθεί ποτέ σε τελετή των Emmy, τελεία και παύλα», σατιρίζοντας με αυτό τον τρόπο την δήλωση του πρώην εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ που ισχυρίστηκε ότι η τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο πλήθος στην ιστορία των τελετών ορκωμοσίας Αμερικανών προέδρων.

Read More

And More