Αυτοκτόνησε 11χρονος γιατί δεν άντεξε το bullying – Στη δημοσιότητα το σπαρακτικό του γράμμα

Βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο του σπιτιού του, γιατί δεν άντεχε το bullying στο σχολείο. Το γράμμα που άφησε ο 11χρονος Diego Gonzalez που αυτοκτόνησε τον Οκτώβρη του περασμένου χρόνου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τους γονείς του να έχουν αρχίσει μεγάλη έρευνα για να βρουν τον υπεύθυνο που οδήγησε το παιδί τους στην αυτοκτονία.
Ο 11χρονος μαθητής από την Ισπανία έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στη Βίλα Βέρντε, επειδή δεν άντεχε άλλο το bullying που δεχόταν στο σχολείο. Ο μικρός, μάλιστα, άφησε και ένα σπαραχτικό γράμμα, που οι γονείς του δημοσιεύουν στην εφημερίδα El Mundo, ζητώντας βοήθεια να βρεθεί ο ένοχος που έσπρωξε τον γιο τους στο θάνατο!

“Μπαμπά, μαμά… ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με μισείτε λίγο, λιγότερο. Δεν αντέχω να πηγαίνω στο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποφύγω”, έγραψε το παιδί και συνέχισε: “Μπαμπά, με έμαθες είναι είμαι καλό άτομο και να κρατάω τις υποσχέσεις μου. Μαμά, με φρόντισες πολύ καλά και μου έδειξες πολλά μέρη… Παππού, ήσουν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου και με πρόσεχες. Τάτα (η αδερφή του), υπέμεινες πολλά για χάρη μου”.

Το παιδί άφησε το γράμμα πλάι στο κρεβάτι του μαζί με το αγαπημένο του αρκουδάκι (το είχε από τότε που γεννήθηκε).
Οι γονείς του Diego προχώρησαν στη δημοσιοποίηση του γράμματος, προκειμένου να πείσουν τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνα. Οι ίδιοι διαμαρτύρονται καθώς, όπως αναφέρουν, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο χωρίς να διερευνηθούν οι πιέσεις που δεχόταν ο μικρός στο σχολείο. Μάλιστα, απευθύνθηκαν και στην τοπική κυβέρνηση της Μαδρίτης και συγκεκριμένα στο τμήμα παιδείας ώστε να κατατεθεί αγωγή σε βάρος του σχολείου “Nuestra Senora de Los Angeles School” στο οποίο φοιτούσε ο γιος τους.

Read More

And More