Αυτοκτόνησε από ενοχές η μητέρα του μοντέλου που πέθανε από ανορεξία!

Αυτοκτόνησε από ενοχές η μητέρα του μοντέλου που πέθανε από ανορεξία! | tlife.gr

Η μητέρα της Isabelle Caro, του μοντέλου που πέθανε πριν από λίγο καιρό από την νευρική ανορεξία, δεν άντεξε το χαμό της κόρης της και αυτοκτόνησε.

Η Marie Caro τον τελευταίο καιρό ένιωθε ενοχές για τον θάνατο της αγαπημένης της κόρης κάτι που την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ο πατριός της Ιsabelle δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι η σύζυγός του ένιωθε φοβερές ενοχές γιατί έβαλε την κόρη της στο νοσοκομείο Bichat ενώ εκείνη δεν ήθελε και λίγες μέρες μετά πέθανε.

Το νεαρό μοντέλο που έπασχε από τα 13 της χρόνια, από νευρική ανορεξία είχε πεθάνει στις 17 Νοεμβρίου σε ηλικία 28 χρόνων. Η Isabel Caro είχε φωτογραφηθεί γυμνή, πριν από τρία χρόνια, στη μεγάλη καμπάνια κατά της ανορεξίας.

Η ίδια είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προσπαθώντας να δώσει μηνύματα στα νέα κορίτσια για τα καταστροφικά αποτελέσματα της ανορεξίας και είχε αποκαλύψει πως για το πρόβλημά της είχε μεγάλη ευθύνη η μητέρα της, η οποία δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η κόρη της μεγάλωνε.

Στην αυτοβιογραφία η Isabel είχε κατηγορήσει την μητέρα της για την ανορεξία, κι αυτό φαίνεται πως στοίχισε στην Marie Caro και την οδήγησε στην αυτοκτονία.

READ more