Αυτοκτόνησε ο εκατομμυριούχος παραγωγός του Χόλιγουντ, Στιβ Μπινγκ – Έπεσε από τον 27ο όροφο

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Στιβ Μπινγκ, του διάσημου παραγωγού του Χόλιγουντ που έπεσε από τον 27ο όροφο μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στο Century City του Λος Αντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος άνδρας έπασχε από κατάθλιψη.

Ο Στιβ Μπινγκ έγινε γνωστός για τη συγγραφή του «Kangaroo Jack» και την τεράστια επένδυση στην παραγωγή της ταινίας του Τομ Χανκς ,”The Polar Express”.  Ο γνωστός παραγωγός κληρονόμησε μια περιουσία 600 εκατομμυρίων ευρώ από τον παππού του, ο οποίος ασχολούνταν με το real estate, σε ηλικία 18 ετών.

Σύμφωνα με το Variety, είχε επενδύσει περίπου 80 εκατομμύρια για την ταινία Polar Express, ενώ κατά καιρούς χρηματοδοτούσε με μεγάλα ποσά πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αλλά και το Δημοκρατικό κόμμα.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Του Ντάμιαν, 18 ετών σήμερα, τον οποίο είχε αποκτήσει με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Το 2002 ένα τεστ DNA απέδειξε την πατρότητα παρότι ο Μπινγκ την είχε αμφισβητήσει. Επίσης, είχε αποκτήσει μία κόρη, την Κίρα Μπόντερ, με την πρώην επαγγελματία τενίστρια, Λίσα Μπόντερ.

Read More

And More