Αυτοκτόνησε στην Κύπρο 14χρονος - Ο πατέρας του, του απαγόρευε να πάει σχολείο!

Αυτοκτόνησε στην Κύπρο 14χρονος – Ο πατέρας του, του απαγόρευε να πάει σχολείο! | tlife.gr

Η απίστευτη είδηση έρχεται από την Κύπρο. Ένα 14χρονο αγόρι πάνω στην απελπισία του, έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο ίδιος  του ο πατέρας τον ανάγκαζε να δουλεύει για να φέρνει λεφτά στο σπίτι ενώ δεν τον άφηνε να πηγαίνει στο σχολείο, όπως κάνουν όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Όπως αποκαλύπτουν τα Κυπριακά ΜΜΕ, όλα έγιναν σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας. Ο 14χρονος βρέθηκε νεκρός στην φάρμα του πατέρα του από τον άνθρωπο που τον έφερε στην ζωή.

Ο πατέρας του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται εκ των υστέρων, η ζωή που ζούσε ήταν πραγματικά αβίωτη.

Οι κάτοικοι του χωριού γνώριζαν ότι ο 14χρονος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο, για να δουλεύει και να φέρνει χρήματα στο σπίτι του, αφού θεωρείτο πως ήταν υποχρέωση του ως ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας. Εργαζόταν αρκετές ώρες την ημέρα και δεν ζούσε όπως τα αδέλφια του ή άλλα παιδιά της ηλικίας του, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη του επιθυμία ήταν να επιστρέψει στο σχολείο.

Οι κάτοικοι του χωριού μιλούν για ένα ευγενικό παιδί που πάντα συνόδευε και πρόσεχε τα δύο μικρότερα αδέλφια του. Είχε αναγκαστεί να μεγαλώσει πρόωρα. Λένε μάλιστα ότι είχαν ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή: Newsit.gr

READ more