Αυτόπτης μάρτυρας μιλά στο TLIFE για τη δολοφονία του 34χρονου κοσμηματοπώλη!

Δεν αργήσαμε να ξαναζήσουμε τις στιγμές του εγκλήματος του άτυχου Μανώλη Καντάρη. Αυτή τη φορά είχαν στήσει καρτέρι. Οι δυο ληστές πήγαν με μια μηχανή έξω από το κοσμηματοπωλείο και περίμεναν τον άτυχο 34χρονο να έρθει να ανοίξει.

Ο κος Γιώργος που μίλησε στο TLIFE καθόταν κι έπινε τον καφέ του σε μία καφετέρια δίπλα από το κοσμηματοπωλείο και ξαφνικά άκουσε τον πυροβολισμό. Ο ίδιος περιέγραψε όσα έζησε: “Το περιστατικό έγινε στις 09:20 το πρωί. Καθόμασταν σε μια καφετέρια δίπλα στο κοσμηματοπωλείο που έγινε αυτό. Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροολισμός κι έτρεξα να δω τι έγινε. Είδα τον άτυχο κοσμηματοπώλη, πεσμένο κάτω, μέσα στα αίματα… Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω κι αν έπρεπε αλλά τον κούνησα λίγο να δω αν ζει. Κάποια στιγμή ανταποκρίθηκε για λίγο και σπαρταρούσε το σώμα του.

Απ’οτι μου είπαν άλλοι που είδαν ήταν δύο που φορούσαν κράνοι και είχαν όπλο. Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα. Στο λεπτό, αυτό που άργησε ήταν το ασθενοφόρο. Έκανε περίπου ένα τέταρτο να έρθει. Δυστυχώς μόλις ήρθε και τον βάλανε μέσα ήταν νεκρός. Φαινόταν, κάτασπρος…

Τον γνώριζα, ήξερα ποιος έχει το μαγαζί… Είναι πολλά χρόνια εδώ… Ήταν δίπλα μας. Πολύ κρίμα, με ένα κοριτσάκι δύο χρονών κι έγκυο γυναίκα. Τόσο μικρό παλικάρι!

Ήρθε αμέσως η αδερφή του, προσπάθησα να τη σταματήσω. Έπαθε σοκ. Το ίδιο κι ο πατέρας του. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω. Οι πυροβολισμοί αν δεν κάνω λάθος ήταν δύο. Ένας στο κεφάλι κι ένας στην καρδιά. Καποιοι φίλοι που πήγαν στο ΚΑΤ, με πήρανε και μου το είπανε.

Στην Λυκόβρυση και σε όσο κεντρικό δρόμο, με όλα τα μαγαζιά ανοιχτά δεν περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν έχει ξαναγίνει. Το πρώτο περιστατικό έγινε πριν από δύο εβδομάδες στην Πέυκη με τους αστυνομικούς.”

Read More

And More