Αυτός είναι ο 17χρονος αδερφός της Suri Cruise! Δες photo από τις βόλτες τους!

Μπορεί η Suri να είναι η διάσημη κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes αλλά δεν είναι το μόνο παιδί του πρώτου. Ο Tom Cruise έχει έναν ακόμα υιοθετημένο γιο, 17 ετών, από τον πρώτο του γάμο με την Nicole Kidman. Τα δύο αδέρφια πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Λουιζιάνα όπου ο πατέρας τους γυρίζει την τελευταία του ταινία με τίτλο Oblivion. Εκεί βρίσκονταν και η μητέρα της Suri, Katie Holmes αλλά και οι γονείς της τελευταίας Martin και Kathleen.

Τα αδέρφια φαίνεται να είναι αγαπημένα μεταξύ τους, καθώς κρατιούνται από το χέρι ενώ πέρασαν μαζί πολλές, πολλές ώρες χωρίς η μικρή Suri να διαμαρτυρηθεί καθόλου!

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η Katie Holmes, η μικρή Suri διαλέγει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει. Έτσι, αυτή την φορά διάλεξε ένα ροζ φόρεμα το οποίο συνδύασε με χρυσαφί μπαλαρίνες κι ένα παστέλ πράσινο καπέλο με ροζ κορδέλα.

Αντίθετα, ο αδερφός της επέλεξε πιο ήσυχα χρώματα για να συνοδεύσει την μικρή Suri και να δουν μαζί τα αξιοθέατα της Λουιζιάνα. Κάποιες, μάλιστα, από τις βόλτες τους επέλεξαν να τις κάνουν και με το τραμ.

Εν τω μεταξύ η 33χρονη Katie Holmes και ο 47χρονος Tom Cruise πέρασαν κάποιες ώρες χαλάρωσης οι δυο τους. Η Katie φορούσε ένα harem pant σε λευκό και κόκκινο, το οποίο συνδύασε με τα αγαπημένα της ankle boots ενώ ο Tom Cruise επέλεξε τζιν με κοντομάνικο πουκάμισο.

Το ίδιο βράδυ το ζευγάρι απαθανατίστηκε με διαφορετικό look. Η Katie φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα με navy ριγέ top ενώ ο Tom τζιν με μακρυμάνικο πουκάμισο. Μάλιστα, η Katie κρατούσε και ένα λούτρινο αρκουδάκι στο χέρι που σήμαινε ότι επρόκειτο να συναντήσουν την κόρη τους με τον γιο του Tom.

Read More

And More