Αυτός είναι ο 27χρονος τράπερ που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 27χρονου τράπερ από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 16χρονη, που είχε γνωρίσει μέσω facebook.

Σε βάρος του 27χρονου Π.Δ. από τη Θεσσαλονίκη ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου. Η πράξη φέρεται να έγινε στις 7 Ιουνίου στο 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Tα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 27χρονου τράπερ Π.Δ. ΕΔΩ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν».

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό

Ο 27χρονος τράπερ Π.Δ. κατηγορείται ότι στις 7 Ιουνίου παρέσυρε την 16χρονη σε απόμερη περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και τη βίασε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωρίστηκαν από τα social media και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη, ο φερόμενος ως δράστης την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις.

Ο γνωστός τράπερ έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Πηγή: Νewsit

Read More

And More