Αυτός είναι ο αδερφός της Σάρας Εσκενάζυ! [pics]

Η Σάρα Εσκενάζυ αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης κερδίζοντας τα πιο θετικά σχόλια όλων. Η γλυκιά ηθοποιός ετοίμασε τις βαλίτσες της και βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε σύσσωμη η οικογένειά της με αγκαλιές, λουλούδια και φαγητό!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερες φωτογραφίες

Η Σάρα είναι κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ από το γάμο του με τη Μαίρη και έχει έναν αδελφό, τον Λέοντα, ο οποίος ασχολείται με τον ήχο και τον φωτισμό. Έκανε μια μικρή εμφάνιση σε σειρά του Αnt1 και είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο. Λατρεύει το χορό και την τοξοβολία, ενώ σύμφωνα με το pamepreveza, κατάγεται από την Πρέβεζα από την πλευρά της μητέρας της.

“Το πρώτο πράγμα που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν το ήθος, κάτι που πιστεύω πως έχουν στο 100%. Μολονότι εργαζόμουν πολλές ώρες, όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον αφιέρωνα στα παιδιά. Ήμασταν από τις οικογένειες που κάναμε μαζί διακοπές, αλλά όχι από εκείνες που θα τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Ήμασταν λίγο αναρχικοί μέσα στο σπίτι. Ποτέ δεν επέβαλα μια οικογενειακή τάξη, υπό αυτή την έννοια”, είχε δηλώσει στο περιοδικό People ο περήφανος πατέρας της.

Και συνέχισε: “Για τα παιδιά μου, όμως, είμαι περήφανος και τα αγαπάω εξίσου. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ προβλήματα. Τόσο ο Λέων όσο και η Σάρα είναι δύο ιδιαίτερα ήσυχα παιδιά. Η Σάρα ήταν αθλήτρια και, όταν μου είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, την παρότρυνα. Της είπα χαρακτηριστικά “Αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις είναι ο δρόμος της γνώσης”. Η ιδεολογική γραμμή της τέχνης μου είναι πρώτα το γίγνεσθαι και μετά το φαίνεσθαι”.

Τον αδερφό της Σάρας τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στο Ελευθέριος βενιζέλος, μαζί με τη μαμά και το μπαμπά τους.

Read More

And More