Αυτός είναι ο αγαπημένος ηθοποιός του Tarantino!

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Quentin Tarantino αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του νέος ηθοποιός που εργάζεται σήμερα στο Hollywood. Ο Tarantino στη διάρκεια συνέντευξης στην podcast εκπομπή The Rewatchables μίλησε με θετικά σχόλια για την ταινία του 2010 “Unstoppable” και για την ερμηνεία ενός από τους πρωταγωνιστές.

“Νομίζω ότι ένα από τα συναρπαστικά στοιχεία της ταινίας είναι ο Chris Pine, είμαι μεγάλος θαυμαστής του” ανέφερε ο σκηνοθέτης. Στο θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία Tony Scott, ο Pine συμπρωταγωνιστεί με τον Denzel Washington.

Chris Pine

“Για μένα από τους ηθοποιούς της ηλικίας του, από την ομάδα, τη γενιά αυτή, είναι ο αγαπημένος” πρόσθεσε ο Quentin Tarantino. Ο Chris Pine έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Τζέιμς Τ. Κερκ στην κινηματογραφική σειρά “Star Trek”. Όμως ο Tarantino τον ξεχώρισε στην ταινία “Unstoppable”.

Ειλικρινά,για να πω την αλήθεια, ήταν καλός σε άλλες ταινίες, αλλά όχι τόσο όσο στη συγκεκριμένη, ανέφερε. Ο Chris Pine δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Tarantino, αλλά φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει, αν ο χρόνος, ο τόπος και η ιστορία το επιτρέψουν. “Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του” είπε ο Quentin Tarantino. “Οπότε αν έχω τον κατάλληλο ρόλο, θα ήθελα να τον ερμηνεύσει” σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More