Αυτός είναι ο αγαπημένος προορισμός για τις αποδράσεις των It Girls

Αυτός είναι ο αγαπημένος προορισμός για τις αποδράσεις των It Girls | tlife.gr

H Αριζόνα είναι ο ιδανικός τόπος για It girls, τις διασημότητες και τους απογόνους τους. Το brand Proenza Schouler έπιασε τον σφυγμό, όταν ονόμασε Arizona ένα από τα νέα αρώματά του και διοργάνωσε πάρτι στην άνυδρη πολιτεία των ΗΠΑ με αφορμή το λανσάρισμά του, αναφέρει το Wmagazine.

Αλλά οι διευθυντές δημιουργικού του brand με έδρα τη Νέα Υόρκη και τα It girls που ταξιδεύουν νοτιοδυτικά για να χαλαρώσουν, δεν είναι οι μόνοι που συνειδητοποιούν ότι η Αριζόνα είναι ελκυστικός προορισμός για αποδράσεις.

Πολλοί διάσημοι, όπως η Κένταλ Τζένερ και απόγονοι, όπως ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι η έρημος της Αριζόνα προσφέρεται για σικ διακοπές.

Υπάρχει λόγος λοιπόν για τον οποίο ο χαρακτήρας που υποδύεται η Lady Gaga στο «A Star Is Born» ξεκινά μια από τις πιο όμορφες μπαλάντες της ταινίας με έναν στίχο γι «αυτόν τον ουρανό της Αριζόνα» και με το χρυσό φως την ώρα που δύει ο ήλιος, ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί να δει την ομορφιά στον προορισμό των influencers; Τα It girls δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες από την πολιτεία με τις αχανείς εκτάσεις και τα ξεχωριστά τοπία.

Η Μαρία Μπέρναντ, στυλίστρια, σχεδιάστρια και λάτρης της vintage μόδας ανάρτησε φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό της Αρκοσάντι, την πειραματική πόλη που άρχισε να χτίζεται το 1970 βασισμένη στη θεωρία arcology (αρχιτεκτονική και οικολογία).

Η Λάισα Θίφρι, φωτογράφος, σχεδιάστρια γραφικών φωτογραφήθηκε στην έρημο του Φοίνιξ και η Ριζ Μπλουτστάιν, γνωστή από το blog της με θέματα στυλ και ομορφιάς Double3xposure εμφανίζεται να χαλαρώνει σε πολύχρωμο καναπέ κάπου στην Αριζόνα.

 

READ more