Αυτός είναι ο έρωτας της Ελένης Τσολάκη!

H sexy παρουσιάστρια φαίνεται να περνάει τη πιο δημιουργική και όμορφη φάση της ζωής της! Μιλάμε φυσικά για την Ελένη Τσολάκη, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και νάζι. Την απολαμβάνουμε μέσα από πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ή την συναντάμε πολλές φορές σε ρόλο dj. Ήρθε η ώρα όμως για αυτό το πολυάσχολο κορίτσι να βρει τον έρωτα. Ο εκλεκτόςτης, ακούει στο όνομα Παύλος Πετρουλάκης καI είναι επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real life η γνωριμία τους κρατάει 3 μήνες και είναι αχώριστοι. Η Ελένη ταξιδεύει πολύ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά ο Παύλος είναι πάντα στο πλευρό της και την ακολουθεί όπου και αν πηγαίνει, με διακριτικότητα και χωρίς να τραβάει τα βλέμματα. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου το ζευγάρι εθεάθη στη γενέτηρα της παρουσιάστριας την Θεσσαλονίκη, για τον 11ο Μαραθώνιο. Επανέλαβαν το ίδιο ταξίδι μια εβδομάδα αργότερα και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τρώνε με την οικογένεια της Ελένης στο μεζεδοπωλείο “Σταφύλι”. Το κλίμα ανάμεσά τους ήταν θερμό και ευχάριστο, όμως κανείς δεν ξέρει αν η γνωριμία του Παύλου με τους γονείς της Ελένης είχε προηγηθεί νωρίτερα.


Στην έξοδο με τους γονείς και τον επιχειρηματία, η Ελένη- σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν σταματούσε να επιδεικνύει το όμορφο δαχτυλίδι που φορούσε. Η ίδια αποκάλυψε σε φίλους ότι ήταν δώρο του Παύλου, χωρίς να διευκρινίσει αν ήταν απλά μια κίνηση αγάπης ή αν συνοδεύτηκε από πρόταση γάμου. Όπως και να έχει, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αν η αγάπη τους συνεχίσει να είναι δυνατή σίγουρα θα έχει happy end αυτή η ιστορία.

Read More

And More