Αυτός είναι ο νέος διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

Όπως έγινε γνωστό χθες αργά το απόγευμα, ο Σταμάτης Μαλέλης αποτελεί παρελθόν για τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Μαλέλης αποφάσισε να αφήσει την θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού και να κρατήσει από εδώ και στο εξής κατά κάποιο τρόπο… αποστάσεις ασφαλείας από και την ενημέρωση και από την TV.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλει πλέον να έχει χρόνο για να ασχοληθεί με νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και να επιχειρήσει νέα πράγματα στη ζωή του, γι ΄αυτό και θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ κρατώντας την θέση του συμβούλου ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΙ.

Έτσι, όπως έγινε πριν από λίγη ώρα γνωστό, το τιμόνι της ενημέρωσης του ΣΚΑΙ περνάει στα χέρια του Νίκου Φιλιππίδη. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…O Νίκος Φιλιππίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Ο έμπειρος δημοσιογράφος τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται αρχικά, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και στη συνέχεια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ως προϊστάμενος του οικονομικού ρεπορτάζ.

Από τη νέα του θέση θα συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία του Ενημερωτικού Τομέα του σταθμού. Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τουκαθήκοντα…”

Read More

And More