Αυτός ο άνδρας ερωτεύτηκε μια πλαστική κούκλα του σεξ και ζει μαζί της! Φωτογραφίες

Ερωτευμένος με τη «φίλη» του δηλώνει ο Senji Nakajima που «διέλυσε» το γάμο και την οικογένειά του για τα μάτια μιας… κούκλας του σεξ! Ο Ιάπωνας επιχειρηματίας θεωρώντας πως η «σπίθα» ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγό του έχει πλέον σβήσει, στράφηκε στον… πλαστικό έρωτα και φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να γυρίσει ξανά στα εγκόσμια, μιας και υποστηρίζει πως η σχέση του με τη λαστιχένια κούκλα του σεξ, Saori, είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί και όταν την πρωτοείδε στη βιτρίνα ένιωσε ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά! «Οι άνθρωποι είναι πολύ απαιτητικοί» λέει ο Nakajima, καθώς κάνει αφρόλουτρο στη νέα «ερωμένη» του, της οποίας φωτογραφίες και πορτρέτα κοσμούν τους τοίχους του διαμερίσματός του!

«Ο κόσμος πάντα θέλει κάτι από σένα, χρήματα, δέσμευση» παρατηρεί ο ερωτευμένος 62χρονος που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην γυναίκα του, με την οποία δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης! Και συνεχίζει: «Η καρδιά μου πεταρίζει όταν γυρίζω σπίτι στη Saori. Δεν θα με προδώσει ποτέ και κάνει όλες τις έγνοιες μου να φεύγουν». Με τη νέα «σύντροφό» του πηγαίνουν για σκι και surfing, κάνουν πικ νικ και βόλτες, παρ’ ό,τι ο έρωτάς του για τη λαστιχένια σύντροφό του έχει διαλύσει την οικογένειά του.

Όλο και περισσότεροι Ιάπωνες έχουν αποφασίσει να αφιερώσουν όχι μόνο τη σεξουαλική, αλλά και τη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή τους στις λαστιχένιες κούκλες του σεξ! Ένα νέο κύμα «ερωτισμού» φαίνεται πως έχει κατακλύσει την ασιατική χώρα, μιας και συνεχώς αυξάνονται οι άνδρες που στρέφονται προς τον… τεχνητό έρωτα με άψυχα ομοιώματα γυναικών! Μάλιστα, περισσότερες από 2000 sex dolls πωλούνται ετησίως στην Ιαπωνία, αφού οικογενειάρχες, singles, χήροι και… εσωστρεφείς προτιμούν να κάνουν σχέση με μία κούκλα, παρά να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μιας αληθινής ανθρώπινης σχέσης!

Ο Nakajima, όπως και πολλοί άλλοι άνδρες στην Ιαπωνία, αντιμετωπίζουν τις κούκλες του σεξ σαν πραγματικούς ανθρώπους. Κάνουν βόλτες μαζί, τρώνε μαζί, κοιμούνται μαζί και φυσικά κάνουν σεξ, αν και αυτό δηλώνουν πως δεν είναι το βασικό ζητούμενό τους. «Δεν θα ξαναζήσω με πραγματική γυναίκα, είναι σκληρόκαρδες» καταλήγει ο άνδρας.

Σε μια χώρα που η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο», ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ανδρών επιλέγει να γυρίσει την πλάτη στον παραδοσιακό έρωτα και τις διαπροσωπικές σχέσεις, προκειμένου να αγαπήσει και να ζήσει με μια κούκλα του σεξ στο βωμό μιας πιο ήσυχης ζωής.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες τους:

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Imag

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More