MTV Movie Awards: τα καλύτερα beauty looks! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Λίγες ώρες πριν έγιναν τα MTV Movie & TV Awards. Αυτό μεταφράζεται σε θεαματικά gowns (που δεν αφορούν εμάς αλλά αφορούν τη μόδα και μπορείς να έχεις εδώ μια πλήρη εικόνα) και άλλα τόσα θεαματικά makeup και μαλλιά που μας αφορούν πολύ και μπορείς να τα δεις όλα συγκεντρωμένα παρακάτω!

Από το ξυρισμένο κεφάλι της Cara Delevingne σεταρισμένο τέλεια με τα bold χείλη της και την ηλιοκαμμένη όψη της Zendaya, αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks από τα οποία μπορείς να ψηφίσεις το δικό σου αγαπημένο!

Cara Delevingne

Αυτή είναι επί της ουσίας η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Cara Delevingne αφότου ξύρισε το κεφάλι της, μιας και στο Met Gala είχε φροντίσει να το καλύψει με glitter. Buzz cut, λοιπόν, με ένα σκούρο berry κραγιόν!

Zendaya

H Zendaya έδωσε μαθήματα bronzing μακιγιάζ και highlighter το οποίο ήταν πολύ σωστά τοποθετημένο και άψογα σβησμένο ψηλά στα ζυγωματικά.

Emma Watson

Ροδαλά μάγουλα, ανοδικά χτενισμένα φρύδια και ένα wet σινιόν για την πρωταγωνίστρια του Beauty & The Beast. Bonus: οι υπερτέλειες φακίδες της που εδώ σου δείχνουμε τον τέλειο τρόπο να τις κάνεις και να δείχνουν απόλυτα φυσικές!

Amandla Stenberg

Buzz cut volume 4899: ολοένα και περισσότερα κορίτσια ξυρίζουν τα μαλλιά τους. Όπως και η πρωταγωνίστρια του Everything, Everything. Και μιας και με ένα ξυρισμένο κεφάλι δεν έχεις και πολλά περιθώρια να δημιουργήσεις, τα bold χείλη είναι η beauty διέξοδός σου!

Allison Williams

Τέλειοι κυματισμοί και ένα άλλο τόσο τέλειο smudged eye makeup με χρυσό-bronze σκιές τοποθετημένες περιμετρικά του ματιού. Ένας συνδυασμός που μας αρέσει πολύ!

Holland Roden

Η πρωταγωνίστρια του Teen Wolf έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ρομαντικό ponytail με χωρίστρα στη μέση και φυτράκια που έπεφταν μπροστά στο πρόσωπο και καφέ σκούρα σκιά blended με μαύρο μολύβι.

Read More

And More