B. Pitt: Στις Κάννες χωρίς την Angelina! Δες φωτογραφίες

Χωρίς την Angelina Jolie βρέθηκε χθες το βράδυ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών ο Brad Pitt. Ο σταρ του Χόλιγουντ έδωσε το “παρών” στη βραδιά μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της νέας του ταινίας “Killing Them Softly”.
Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο κουστούμι και γυαλιά ηλίου, ο Brad Pitt έδειχνε πιο ανανεωμένος από ποτέ. Μπορεί ο ίδιος να πλησιάζει τα 50, δεν παύει όμως να είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ και να προκαλεί πανικό σε κάθε του εμφάνιση.
Ωστόσο, το ότι πήγε μόνος στις Κάννες φαίνεται να συζητήθηκε έντονα στα κοσμικά πηγαδάκια του event, καθώς το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται πάντα μαζί στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρόλα αυτά, όμως, αν και η Angelina δεν ήταν στο πλευρό του, το θέμα του γάμου τους και οι ερωτήσεις για αυτό δεν έλειψαν. Όπως διαβάζουμε στην “Daily Mail” ο Brad αποκάλυψε πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για την ακριβή ημερομηνία, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα.
Ο ίδιος, πάντως, φάνηκε να διασκεδάζει χθες το βράδυ ακόμη και χωρίς την αγαπημένη του, αφού βρέθηκε μαζί με καλούς φίλους και συναδέλφους τους. Ο Brad αφού χαιρέτησε τους θαυμαστές και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, πήρε για λίγο το ρόλο του παπαράτσι και άρχισε να τραβά φωτογραφίες με το κινητό του.

Ενώ, λίγο αργότερα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να βγαίνει από το θέατρο κρατώντας ένα ποτό στο χέρι.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More