B. Spears και K. Kardashian κάνουν πάρτυ στο ξενοδοχείο που πέθανε η Whitney Huston λίγες ώρες πριν!

Η τραγική είδηση του θανάτου της Whitney Houston έκανε τον γύρο του κόσμου συγκλονίζοντας τους πάντες και κυρίως την καλλιτεχνική κοινότητα. Η Whitney άφησε την τελευταία της πνοή στο Hilton Beverly Hills όπου και είχε πάει προκειμένου να εμφανιστεί στα αποψινά Grammy Awards.

Το pre party που δίνεται πριν τα Grammy Awards με οικοδεσπότη τον Clive Davis είναι πλέον παράδοση. Όμως, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας της μουσικής θα μπορούσε να αναβληθεί. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζονται πολλοί. Αντίθετα, το πάρτυ γίνεται κανονικά και μάλιστα κάποιες stars είναι παραπάνω από προκλητικές με τις εμφανίσεις τους, το πλατύ τους χαμόγελο και το τολμηρό τους μπούστο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα! Ποιες είναι αυτές;

Η Kim Kardashian έβαλε γενναίες δόσεις λακ στα μαλλιά κι ένα λαμπερό φόρεμα με πολύ τολμηρό μπούστο. Ίσως, μετά από ένα τόσο τραγικό event να έπρεπε να έχει ένα πιο ήσυχο look.

Το ίδιο παράδειγμα ακολούθησε και η Britney Spears με το μικρό μαύρο φόρεμά της, το βαθύ ντεκολτέ και το πλατύ της χαμόγελο.

Στην αντίπερα όχθη υπήρξαν stars οι οποίες αρνήθηκαν να παρευρεθούν στο pre Grammys party και μάλιστα το δήλωσαν δημοσίως. Η Kelly Osbourne για παράδειγμα έγραψε στο twitter της: “Δεν έχω καμία όρεξη να παρευρεθώ στο pre Grammys party. Θεωρώ πως δεν είναι και σωστό!”.

Οι τολμηρές εμφανίσεις των stars γίνονται ακόμη πιο τολμηρές αν αναλογιστεί κανείς ότι το party είναι στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Whitney Huston ενώ ακόμη από το δωμάτιό της δεν έχει ανασυρθεί το σώμα της καθώς γίνονται έρευνες για τα αίτια του θανάτου της

Read More

And More